آونگ پرس ، حسینی همچنين با بيان اينكه در ١١ منطقه شهر، شهرداران جوان با فرهنگ محروميتزدايی در حال فعاليت هستند، ابراز امیدواری كرد كه روند محروميتزدایی در شيراز به الگویی ملی تبديل شود.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای اسلامی شهر شیراز اظهار کرد: محرومیتزدایی در حقیقت اقدامات عقبافتاده سالهای گذشته است که بر زمین مانده بود که این موضوع بر اثر غفلت و بی توجهی مسؤولین بوده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز بیان کرد: در حال حاضر کمیته محرومیتزدایی اقدام به تعریف پروژهها کرده است و بر مدیران و شهرداران مناطق اضافه بر وظایفشان، وظایف دیگری تحمیل میکند تا محلات محروم از محرومیت خارج و به محله مطلوب دست یابند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز نيز اظهار کرد: امروز در هر ۱۱ منطقه شهر شیراز پروژههای محرومیتزدایی اجرا و به بهرهبرداری رسید.
محمد امین افزود: این پروژهها از جنس محرومیتزدایی و در محلات کم برخوردار است و رضایتمندی قابل توجهی از شهروندان را در پی خواهد داشت.
شهردار منطقه ۴ شيراز نيز بيان كرد: در راستای افزايش سطح ارتقای كيفيت زندگی در محلات كمتر برخوردار، با مصوبه شورای اسلامی شهر شيراز و دستور شهردار اين کلانشهر عمليات عمرانی در ۲ محله هدف كشن و عادلآباد در دستور كار قرار گرفت.
حسامالدین اسدزاده ادامه داد: ۲.۵ كيلومتر عمليات لولهگذاری جهت دفع آبهای سطحی با مبلغي بالغبر ۷.۵ ميليارد و زيرسازی و كانيواگذاری و آسفالت معابر محله كشن نيز با اعتباری بالغ بر ۶.۵ ميليارد تومان انجام شد.
او يكي از مطالبات اصلي مردم محله كشن را روكش خيابان اصلی اين محله عنوان کرد كه به دليل عدم اتمام فاضلاب شهری، امكان پذير نبود و در این خصوص بیان کرد: با پیگیریهای مستمر انجام شده، روکش اصلی آسفالت این محله به مساحت ۳۵ هزارمترمربع با اعتباري افزونبر ۶.۵ ميليارد تومان رقم خورد.
شهردار منطقه ۴ شیراز خاطرنشان کرد: در محله قلعه عادلآباد نيز عمليات لولهگذاری به طول ۱.۵ كيلومتر با اعتباری بالغ بر ٣ ميليارد تومان در دست اقدام است.
شهردار منطقه ٩ شيراز نيز بيان كرد: رفع محروميت از ۳ شهرک مهدیآباد، حجتآباد و سامان در دستورکار قرار گرفت و در سال جاری با دستور اكيد شهردار کلانشهر شيراز اين اعتبار به ۵۰ ميليارد تومان افزايش پيدا كرد كه ٣٠ ميليارد تومان آن به ٣٠ هزار مترمربع پيادهرو سازی، جدولگذاری، كانيواگذاری آسفالت و زيرسازی اختصاص داده شد.
او تصريح كرد: علاوه بر اين ۵۰ ميليارد تومان كه مختص محروميتزدايی بود از ۵۰۰ ميليارد تومان اعتبار پروژههای عمراني سطح منطقه ۹ و ۱۵۰ ميليارد تومان ديگر به صورت عادی به بحث محروميتزدایی در اين سه شهرک هزينه شد.
سرپرست شهرداری منطقه ۷ شیراز نیز اظهار کرد: در سطح این منطقه، پروژههای محرومیتزدایی در هفت محله هدف به بهرهبرداری میرسد.
محمد جعفری افزود: این پروژهها شامل عملیات لولهگذاری دفع آبهای سطحی، بهسازی و زیرسازی آسفالت معابر و همسطح سازی پیاده ثروها است.
او گفت: اجرای این پروژهها با هدف دفع روان آبهای ای سطحی در معابر، توسعه زیرساختهای شهری و بهبود بهداشت محیط زیست صورت میگیرد.
سرپرست شهرداری منطقه ۷ شیراز ادامه داد: در مجموع ۷.۵ کیلومتر عملیات لولهگذاری در سطح منطقه هفت در حال انجام است که ۲.۵ کیلومتر سهم پروژه های محرومیت زدایی است و یک و نیم کیلومتر آن عملیات لوله گذاری اجرا شده است.
جعفری اضافه کرد: بهسازی و زیرسازی ۲۵ هزار مترمربع آسفالت معابر انجام شده است که در محله سهلآباد میزان ۱۴ هزار مترمربع این عملیات صورت گرفته است.
او به سایر پروژههای در دست اجرا اشاره کرد و گفت: بهسازی و ساماندهی بولوار سادات به طول ۱۱۰۰ متر و عرض ۴۵ متر که شامل احیای فضای سبز، نقاشیهای دیواری مشرف به بولوار، رنگآمیزی تک لبههای بولوار با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان، لولهگذاری کانال شماره یک سهلآباد در شرق این محله با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و احداث زورخانه، مسجد و خانه محله از دیگر پروژههای اجرایی و در دستور کار است.
نگاهی به پروژههای محرومیتزدایی افتتاح شده در ۱۰ منطقه شیراز