سید ضیا شریفی نشست مقدماتی اجرای این طرح در محل اقامتگاه بوم گردی نی چشمه با حضور برخی ساکنان جوامع محلی حوزه تالاب کافتر و اجرا در سطح روستاهای حوزه تالاب کافتر شامل کافتر، خنجشت، سه قلات و چشمه رعنا با هدف آموزشهای سبز به جوامع محلی اجرا انجام گرفت.
دبیر انجمن اندیشه نیکان طبیعت شهرستان اقلید و دبیر طرح در اولین نشست هماهنگی اجرای این طرح که با حضور علی بخش نجاتی رییس اداره محیط زیست شهرستان اقلید و جمشیدی بخشدار مرکزی این شهرستان جهت هماهنگی های اولیه حضور داشتند، ابعاد و اهداف اجرای طرح را تشریح کرد.
شریفی دبیر طرح همچنین بر لزوم فرهنگ سازی بین جوامع محلی و تبیین موضوع به عنوان یک اقدام اساسی برای احیای تالاب کافتر تاکید کرد.
علی بخش نجاتی نیز، احیای تالاب کافتر را یک ضرورت انکار ناپذیر برای سلامت طبیعت و سلامت مردم این شهرستان توصیف کرد و گفت: باید از همه ظرفیت های قانونی برای احیای کافتر بهره گیری شود.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اقلید با اشاره به اینکه روستاییان حاشیه کافتر به عنوان شریف ترین اقشار جامعه حق دارند از محیط زیست سالم بهره مند باشند، ادامه داد: قطعا ساکنان روستاهای حوزه تالاب کافتر شامل کافتر، خنجشت، سه قلات و چشمه رعنا از جمله نخستین افرادی خواهند بود که در این طرح مشارکت فعال خواهند داشت.
جمشیدی بخشدار مرکزی شهرستان اقلید هم با تقدیر از اقدامات محیط زیست برای احیای کافتر ضمن بیان دغدغه های حوزه مسئولیتی خود در رابطه با مشکلات آبگیری تالاب از طرح استقبال کرد و آن را اقدامی در جهت سالم سازی طبیعت این شهرستان دانست.
بر این اساس با برگزاری نشست دست اندرکاران و عوامل محلی برنامه ریزی و هماهنگی ها برای تداوم اجرای طرح احیای کافتر انجام می شود.