آونگ پرس، مدیرعامل موسسه نابینایان توانگران کارآفرین شیراز امروز، ۲۹ آبان در این آیین گفت: در جمهوری اسلامی ما طلبکار کسی نیستیم، بدهکار هستیم و اینجاست که بر خود تکلیف میدانیم تا بهدنبال نابینایان برویم چراکه ما همه سربازان امام زمان هستیم.
شایستهنیا، یکی از نیازهای نابینایان را کتاب دانست و افزود: از آنجا که هزینه کاغذ، چاپ و کتاب نابینایان دو تا سه برابر دیگر کاغذها، چاپها و کتابهاست از مردم و مسئولان میخواهیم تا در این زمینه به شکل ویژه ما را حمایت کنند.
حسن دهقان، رئیس انجمن اهل قلم نیز در این رویداد گفت: این ۳۵ کتاب که به خط بریل چاپ شده است در کتابخانههای مؤسسه نابینایان توانگران کارآفرین شیراز، مجتمع آموزشی نابینایان شوریده شیرازی و بخش نابینایان کتابخانه ملا محمدعلی شفیعی ارسنجانی در اختیار روشندلان قرار خواهد گرفت.
حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز در این رویداد گفت: امسال در تلاش بودیم تا از توانمندیهای مؤسسات و بخش خصوصی و مردمی بهره بگیریم ولی آنچه در اینجا دیدیم بسیار بیش از آنچه بود که گمان داشتیم.
وی ادامه داد: رشد و توسعه فناوری شاید اذهان را به این سو میبرد که کتابخوانی کمتر شده، ولی شاخصهای مطالعه نشان میدهد که افزایش یافته و تنها گونه آن عوض شده است.
دبیر انجمن کتابخانههای فارس افزود: جامعه ایران جامعه آگاه رو به رشد است؛ با این همه همنشینی با کتاب خود جایگاه ویژه دارد.
در این رویداد تلاشهای محدثه اسلامی، دختر نابینای شیرازی که در کنکور امسال رتبه ۲۶۵ را بهدست آورد و در رشته روانشناسی دانشگاه شیراز پذیرفته شده است، فاطمه رحیمی، دانشآموز ۹ سالهای که ۶۶ کتاب را در یک سال خوانده است، گروه موسیقی نابینایان رندان مست و محسن رضوی، نویسندهای که دو کتاب وی به خط بریل چاپ شده است، از سوی حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس پاس داشته شد.