4

بانوان به دنبال پست و جایگاه نیستند؛ بلکه به دنبال نگاه عادلانه هستند

  • کد خبر : 43439
  • 02 اسفند 1402 - 17:06
بانوان به دنبال پست و جایگاه نیستند؛ بلکه به دنبال نگاه عادلانه هستند
سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: ما معتقدیم در جامعه زنان، زنان به دنبال پست و جایگاه نیستند بلکه به دنبال نگاه عادلانه هستند؛ زن الگوی سوم وقتی وارد جامعه می‌شود، جنسیت او بعد از انسانیتش در جامعه مطرح است و باید تلاش کنیم این الگوی بانوان نقش آفرین، جریان ساز و تمدن ساز بیانیه گام دوم را به خوبی به دختران و زنان جوان، ارائه دهیم.

به گزارش آونگ پرس ، سومین نشست زنان تمدن ساز با حضور دکتر اختری از تهران و بانوان کاندیدای دوازدهم مجلس شیراز برگزار شد.
سخنگو و عضو شورای اسلامی شهر شیراز در این جلسه که با موضوع تبیین جایگاه زن در جامعه اسلامی برگزار شد، گفت: زن در ایران اسلامی باید به گونه ای تلاش و کوشش کند که هویت والای زن اسلامی را به کل دنیا نشان دهد و بنا به فرموده مقام معظم رهبری چشم دنیا را به لحاظ هویت والا به خودش جلب کند.
سیده مریم حسینی ادامه داد: لذا این یک وظیفه بر دوش زنان مسلمان به خصوص ما زنان ایرانی و دختران و جوانان ایرانی است تا الگوی سوم زن را اینگونه که بایسته و شایسته است، نشان دهیم.
او تصریح کرد: حرکتی که این چهل بانوی شجاع، مجاهد و مبارز انجام داده و حس تکلیف کردند و در مسیر جهاد گام برداشتند در همین راستا بوده و قابل تقدیر است.
حسینی ادامه داد: در این نشست تاکید شده است که زنان جامعه ما باید به یک باور متعالی برسند که در این حرکت های انقلابی و در این پویش های اسلامی باید سطح توانمندی جامعه را بالا ببرند؛ زمانی سطح توانمندی جامعه بالا می رود که زنان جامعه توانمند شده و به بلوغ فکری برسند، بلوغی که با استقلال فکر کنند.
وی اضافه کرد: در توانمندسازی و توانمند شدن جامعه زنان ایران باید به گونه ای فعال شوند که تحلیل گر باشند؛ لذا فعالیت و حضور پررنگ آنها در عرصه های متفاوت جامعه می تواند در این دوره و دوره های بعد زنان تمدن ساز را با یک آمادگی کامل برای حضور در مجلس شورای اسلامی آماده کند.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز بر این موضوع تاکید داشت که وقتی زنان ما در مجلس حضور و پویایی فعال داشته باشند یعنی می توانند نقش آفرینی داشته باشند و در قانون گذاری و تصمیم سازی های کشور و به طور کلی در مدیریت کشوری نقش پررنگی پیدا خواهند کرد.
وی در همین رابطه گفت: وقتی جایگاه های مدیریتی زنان به لحاظ بُعد شایسته سالاری در نظر گرفته شود و به لحاظ شایستگی انتخاب بشوند و در شرایطی قرار بگیرند که برای حضور در یک جایگاه شایسته، توانمند و عالی باشند، قطعا شاهد نتایج خوبی خواهیم بود و روند تصمیم گیری ها، روند کار و فعالیت دستگاه ها می تواند قوی تر از اکنون شده و تحولی در دستگاه ها رخ خواهد داد که نشان از تحولی است که زنان به وجود می آورند.
حسینی تصریح کرد: جامعه تقریبا آماده است که زنان مبارز، مجاهد و توانمند و متخصص را در جایگاه های متفاوت در مسند تصمیم گیری و قانون گذاری در مدیریت های کشور ببینیم.
وی افزود: اگر بخواهیم در تمدن سازی به سمت حکمرانی اسلامی گام برداریم، باید نوع نگاه و انتظاراتی که از مجموعه زنان هست شفاف شود لذا بانوانی که در این مسیر گام برمی دارند و پیشرو هستند باید مورد حمایت قرار بگیرند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: در این خصوص باید از آنان حمایت معنوی شده و آموزش های متفاوت ارائه شود تا بتوانند بهتر در دوره های متفاوت خودشان رو به بهترین نحو در حالی که به تعالی فکری رسیدند موثر نشان بدهند.
وی ادامه داد: لذا در جلسات متفاوت برای تبیین جایگاه زن و اینکه زن جایگاه خودش را بشناسد و در محیط های اجتماعی و زندگی نقش خودش را بهتر نشان بدهد ما سلسله نشست های زنان تمدن ساز را حتی تا بعد از انتخابات ادامه خواهیم داد.
حسینی تاکید کرد: با توجه به اینکه بر اساس الگوی سوم زن و گفتمان انقلابی رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند که نقش زن یک نقش تاریخ ساز و تمدن ساز است؛ یعنی اینکه زن برخلاف الگوی غربی، در الگوی سوم توحیدمحور و تمدن ساز است.
وی افزود: از آنجایی که در کل دنیا همچنان شخصیت والای زن مورد اهمال و بی توجهی قرار گرفته در حال حاضر ما باید تلاش کنیم؛ البته در اسلام هم چند عرصه برای فعالیت زنان معین شده که یکی از آن عرصه ها، عرصه فعالیت اجتماعی است و شامل فعالیت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به معنای خاص، فعالیت های علمی مانند درس خواندن، درس دادن، تلاش کردن در راه خدا و مجاهدت کردن و همه میدان های زندگی در صحنه جامعه می باشد.
حسینی با اشاره به اینکه اسلام بین مرد و زن هیچ تفاوت جنسیتی قائل نشده، بیان کرد: اسلام اجازه فعالیت های متنوع در همه میدان ها را به زن و مرد داده است؛ یعنی هم مرد و هم زن می توانند فعالیت های اقتصادی و سیاسی و… مساوی داشته باشد.
او ادامه داد: اگر ما بر طبق اسلام نگاه به جامعه زنان و مردان را در چهارچوب اسلام بخواهیم قرار بدیم باید شرایط زنان از چیزی که هست در دنیا بهتر شود و شرایط تغییر کند.
حسینی تصریح کرد: زنان مسلمان ایرانی در این مسیر با فعالیت هایی که دارند انجام می دهند و با بلوغ فکری، تحصیلی، علمی و تحلیلی که نسبت به جریان ها دارند، دارند خود را نشان می دهند و مطمئنا این زنان در کل دنیا الگویی خواهند شد به عنوان الگوی سوم زن و گفتمان انقلاب اسلامی را به کل دنیا انتشار خواهند داد؛هم به لحاظ نقش فردی و نقش خانوادگی که دارند سیاست و اجتماع را بر اساس آن می سازند و هم اینکه برای کل دنیا بینش به وجود می آورند.
او ادامه داد: لذا زنان تمدن ساز شیرازی گام های محکمی در این مسیر دارند برمی دارند و من از همه مسئولان و دست اندر کاران خواهش می کنم به احترام به این زنان به آنها فرصت دهند تا شاهد دریافتن استعدادها و شناخت برجسته و عظیمی که این زنان دارند، گام برداریم و امیدواریم که مسئولان به صورت جدی ثمرات حضور اجتماعی این زنان را درک کنند.
حسینی تصریح کرد: ما معتقدیم در جامعه زنان، زنان به دنبال پست و جایگاه نیستند بلکه به دنبال نگاه عادلانه هستند؛ زن الگوی سوم وقتی وارد جامعه می‌شود، جنسیت او بعد از انسانیتش در جامعه مطرح است و باید تلاش کنیم این الگوی بانوان نقش آفرین، جریان ساز و تمدن ساز بیانیه گام دوم را به خوبی به دختران و زنان جوان، ارائه دهیم.
او ادامه داد: لازم است، نگاه عادلانه ای نسبت به بانوان ایجاد شود و شناخته شوند.
حسینی گفت: بانوان کاندیدی که در این جلسه حضور پیدا کردند انگیزه حضور خود را بیان کرده اند که سرشار از دغدغه های رفع آسیب های اجتماعی و توجه به فرامین مقام معظم رهبری بوده اند که باید حضور پررنگ تری در این برهه از انقلاب از خودش نشان دهند و حضور پررنگ تری در عرصه سیاست و فعالیت های اجتماعی و صحنه بسیار زیبایی که بی بدلیل است در کل دنیا داشته باشند.
وی افزود: در نشست زنان تمدن ساز حدود ۲۵ کاندیدا در کنار هم قرار گرفتند، برای هم آرزوی موفقیت کردند و گپ دوستانه ای باهم داشتند.
حسینی تاکید کرد: زمانی که دختران را زنده به گور می کردند اسلام الگویی از زن ارائه داد که بر خلاف نگاه غربی، نگاه ابزاری و نگاه موجودی ضعیف و در خور ترحم را نسبت به زن را مردود کرد؛ الگوی سوم زن، نیازی به جنبش های فمنیستی ندارد؛ اسلام زن و مرد را مکمل هم می داند اما نگاه فمنیستی به دنبال جنگ بین زنان و مردان و قیاس آنها با یکدیگر است.
او همچنین گفت: اسلام ۱۴۰۰ سال پیش این چالش را حل کرده و پاسخ داده است و برای آن نمونه عملی ارائه کرده است، اما دشمن در جنگ های ترکیبی و شناختی، زن‌ها را به عنوان ابزار خط مقدم فتنه ها قرار می دهد تا از وجود جنسیتی آنان برای مقاصد شوم خود بهره ببرد.

لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=43439

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم آونگ پرس منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.