محمد میرزایی در حاشیه بازدید از برخی طرح های زیر بنایی به بهره برداری رسیده تصریح کرد: از محل اعتبارات استانی، خشکسالی، سیل، سفر ریاست جمهوری شهید و کمک های فنی و اعتباری چهار طرح کانال انتقال و توزیع آب، هفت رشته قنات و یک جاده بین مزارع در این شهرستان اجرا و تقدیم بهره برداران عزیز شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با بیان اینکه شهرستان شیراز دارای بیش از ۸۰ رشته قنات است که نقش بسزایی در تامین منابع آبی بخش کشاورزی این شهرستان دارند، اظهار کرد: با صرف بیش از ۱۴ میلیارد و ۲۴۸ میلیون ریال اعتبار قنوات بردج، چشمه سبز، چرامکان، کیالکی، میراحمدی، گویم و ایزدخواست مرمت و بازسازی شده است.
میرزایی با اشاره به اینکه در حوزه انتقال آب نیز کانال های آبرسانی چنارمیشوان، اسلام آباد بنگر، ریچی و کراچ با هزینه کرد ۲۹ میلیارد و ۹۰۵ میلیون ریالی بازسازی و بهسازی شده اند، ابراز کرد: این طرح توسط پیمانکاران ذی صلاح و با نظارت جهاد کشاورزی انجام و به پایان رسیده اند.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با یادآوری اینکه وجود جاده های بین مزارع مناسب در کاهش هزینه های تولید محصولات کشاورزی و تسهیل امور زراعی و باغی اثر گذارند، بیان کرد: با تخصیص و هزینه کرد حدود یک میلیارد و ۷۲۰ میلیارد ریال یک جاده بین مزارع در منطقه بید زرد بهسازی و تحویل کشاورزان عزیز شده است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی طرح های زیر بنایی بخش کشاورزی این شهرستان از محل اعتبارات سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: بیش از ۴۵ میلیارد و ۸۷۳ میلیون ریال اعتبار در این حوزه هزینه و ۱۲ طرح زیر بنایی به انجام رسیده است.
اجرای طرح های زیربنایی برای ۷۰۰ نفر کشاورز شیرازی
امین شکری زاده سعادت آباد از بهره مندی بیش از ۷۰۰ نفر کشاورز این شهرستان از اجرای طرح های زیر بنایی از محل اعتبارات سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: با اجرای این طرح ها انجام امور زراعی و باغی تسریع، تسهیل و هزینه های تولید کاهش یافته است.
رئیس اداره امور فنی و زیر بنایی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با بیان اینکه طرح های مذکور موجب رونق تولید در بیش از هزار هکتار از اراضی کشاورزی و باغی شهرستان شیراز شده است، افزود: حفظ و پایداری منابع پایه بهعنوان ثروت بیننسلی یک ضرورت اجتنابناپذیر است و تخریب سفرههای زیرزمینی و سطحی آب به معنای مختل شدن تولید در بخش کشاورزی خواهد بود.
وی با اذعان به اینکه بی توجهی به منابع خدادادی و تخریب آن منجر به وابستگی به واردات محصولات کشاورزی می شود، می افزاید: از طرف دیگر می تواند باعث به مخاطره افتادن وضعیت شغلی بسیاری از فعالان بخش کشاورزی که به شکل مستقیم یا غیرمستقیم از این مسیر کسب درآمد و زندگی میکنند، بشود.