به گزارش آونگ پرس، سید محمد جواد افضلی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در یک سال گذشته نهضت عمران و آبادانی در منطقه ۳ را شعار خود قرار دادیم، گفت: تلاش شده تا اجرای پروژهها در سطح منطقه ۳ بر اساس توزیع عادلانه باشد.
وی ادامه داد: بر اساس درآمدهای حاصله ما باید در این منطقه کمترین پروژه اجرایی را داشته باشیم اما نگاه شورا و شهرداری بر این باور نبود و در این راستا شهرداری منطقه سه بیشترین تعداد پروژه عمرانی را در سال گذشته و جاری داشته و دارد و بیشترین حجم بودجه عمرانی که به مناطق یازده گانه شیراز تخصیص یافت متعلق به شهرداری منطقه ۳ است.
شهردار منطقه ۳ شیراز تصریح کرد: بیشترین حجم اجرای عملیات آسفالت در این منطقه انجام شد و بیشترین رقم بودجه محرومیتزدایی بر اساس مصوبه شورای ششم متعلق به این منطقه بود؛ چرا که ملاک شورا توزیع عادلانه امکانات در سطح مناطق به ویژه مناطق محروم و در محلاتی همچون شهرکهای سعدی، رکن آباد است که کمترین امکانات را دارند.
به گفته شهردار منطقه ۳ شیراز، بزرگترین پروژه شهری در این منطقه رقم خورده است از جمله اجرای پیست دوچرخه سواری به طول ۲۵ کیلومتر از ابتدای کوهسار تا جاده خرامه که در هفت فاز با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان تعریف شده است که در حال حاضر بالای ۴۵ درصد پیشرفت داشته است.
وی یکی دیگر از پروزه های بزرگ مقیاس این منطقه را احداث پارک کوهستانی کوه نور برشمرد و گفت: فاز نخست آن از بهمن ماه آغاز شده و تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت داشته است، که شامل پل هوایی، احداث پارکینگ، بالای ۳.۵ کیلومتر مسیر دوچرخه، مسیر پیاده رو برای کوهنوردان، احداث دیوار حائل و ۲۳ جایگاه نشیمن و ۸ چشمه سرویس بهداشتی است.
شهردار منطقه ۳ شیراز همچنین با اشاره به اینکه در پارک کوهستانی نور پروژه سرمایه گذار احداث چرخ و فلک ۷۶ متری در دستور کار است، ادامه داد: به زودی مناقصه این طرح برگزار میشود تا در مدت ۸ ماه احداث شود.
وی به احداث اماکن ورزشی و فرهنگی در سطح این منطقه از جمله احداث سالن ورزشی چند منظوره با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان در رکن آباد و یک باغ بانوان در خیابان شهید وفایی اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه پروژههای محرومیت زدایی در محلات سعدی، رکن آباد، شاهیجان و کاوه شش قرار داد منعقد شده است گفت: در سال جاری بالغ بر ۱۰۶ میلیارد تومان بودجه برای محرومیت زدایی از سوی شورای ششم به این منطقه اختصاص یافته است که نسبت به سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان افزایش داشته است.
سنگ فرش محور حافظیه پیرو درخواست مکرر شهروندان شیراز اصلاح میشود
افضلی همچنین به موضوع اصلاح سنگ فرش حافظیه اشاره و تصریح کرد: پیرو درخواستهای مکرر شهروندان شیراز و حتی عدم رضایت مسافران و گردشگرانی که به شهر شیراز می آیند و در این مسیر تردد دارند، مقرر شد تا اصلاحیه سنگ فرش حافظیه انجام شود و پس از نیمه دوم مهر ماه پروژه آغاز میشود که طرح مد نظر اجرایی همانند طرح سنگ فرش خیابان ارم خواهد بود.
شهردار منطقه ۳ شیراز همچنین خاطر نشان کرد: در سال گذشته یک رکورد در اجرای عملیات لوله گذاری به ثبت رسید و بیش از ۸ کیلومتر عملیات لوله گذاری آبهای سطحی اجرا شد و در سال جاری تاکنون ۲.۵ کیلومتر عملیات لوله گذاری آب های سطحی انجام شده است.
پیشنهاد واگذاری استادیوم حافظیه به شهرداری شیراز از سوی شورا ارائه شده است
در ادامه این نشست محمدرضا هاجری عضو و ناظر شورای اسلامی شهر شیراز در سخنانی اظهار کرد: منطقه ۳ شهرداری شیراز به عنوان منطقه گردشگری این کلان شهر است اما هیچیک از پنج اماکن گردشگری و تفریحی این منطقه همچون باغات دلگشا، جهان نما، دروازه قرآن و آرامگاههای سعدیه و حافظیه یک پارکینگ مناسب برای خودروهای مسافرین ندارد و علی رغم اینکه طرح توسعههای آرامگاه طی سالهای گذشته ارائه شده است اما تاکنون جانمایی و احداث پارکینگ تعبیه نشده است.
وی افزود: از سوی شورای اسلامی شهر شیراز طرحی با عنوان واگذاری مجموعه استادیوم حافظیه به شهرداری شیراز ارائه شد تا شهرداری در قبال آن دو پروژه راکد مانده مجموعه ورزشی پارس و سالن ورزشی شش هزار نفری شهید سلیمانی را تکمیل و مجهز کند و تهاتر انجام دهد. چرا که مجموعه ورزشی حافظیه که بیش از ۷۰ سال است که از ساخت آن میگذرد و با توجه به جمعیت همان سال پاسخگوی نیاز شهروندان بوده است، اما در حال حاضر پاسخگوی نیاز شهروندان نیست.
عضو و ناظر شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: سالهای متمادی است که تالار شهر در این منطقه راکد مانده است و در این راستا شهرداری ورود کرد و با انعقاد یک تفاهم نامه ۲۵۰ میلیارد تومانی با اداره ارشاد مبنی بر اینکه بخشی از زمین این تالار به صورت تهاتر در اختیار شهرداری قرار بگیرد و شهرداری تا سقف اعتبار تعیین شده برای تجهیز و تکمیل هزینه کند.
هاجری ادامه داد: برای مرمت مجموعه تالار حافظیه نیز شهرداری شیراز برای تجهیز این تالار تا سقف ۱۵ میلیارد تومان اعتبار تخصیص داد.
وی درباره اتباع ساکن در شهرک سعدی، پاسخ داد: شهروندان شهرک سعدی به جهت نارضایتی از وضعیت حضور اتباع بیگانه در این شهرک، یک طومار چند هزار نفری ارائه و به استانداری فارس تحویل دادند و در این خصوص استانداری فارس موضوع را در شورای تأمین استان مطرح کرد و در انتظار تأیید مجوزات لازم از سوی وزارت کشور برای این موضوع هستیم. چرا که نمیتوانیم به صورت ضربتی چند هزار نفر اتباع بیگانه را یک شبه به مکانی دیگر انتقال داد و این موضوع به مرور زمان حل خواهد شد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: مصوبات اجرای این طرح برای کلیه اتباع است و با مصوبه ارائه شده به زودی جانمایی و سکونت درصدی اتباع در هر محله به زودی اعلام خواهد شد.
هاجری همچنین در خصوص آخرین وضعیت اجرایی پل شیشهای در مجاورت حرم مطهر علی ابن حمزه (ع) اظهار کرد: با توجه به اینکه مصوبه اجرای این طرح از سوی شورای چهارم بود درخواست لغو احداث این پروژه مطرح شد اما با آن موافقت نشد. لذا پیشنهاد داده شد تا سازهای که بیش از چند میلیارد برای آن هزینه شد طرحی جدید برای آن در نظر گرفته شود و این پیشنهاد مطرح شد تا یک پل عابر پیاده با نماد سفینه النجاه طراحی شود و پس از صنایع دستی شیراز در آن ارائه شود.