به گزارش آونگ پرس، رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه برنامه غذایی سالم از ارکان مهم برای حفظ سلامتی افراد جامعه است، گفت: پیروی از یک الگوی غذایی صحیح در طول زندگی از کودکی تا بزرگسالی، راهکاری ساده و ارزان در حفظ سلامت و پیشگیری از بروز بیماری ها است که با آموزش و فرهنگ سازی صحیح می توان به آن دست یافت.
«مریم مهارت» افزود: تغذیه نامناسب می تواند عامل بیماری های روحی و افسردگی در افراد شود، به گونه ای که رژیم غذایی نامناسب نه تنها عامل انواع بیماریهای جسمی است، بلکه بر روح و روان افراد نیز تاثیر می گذارد.
او در مورد اهداف برگزاری این نشست گفت: در این نشست، شاخص های تغذیه ای در سال ۱۴۰۲ به تفکیک شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه بررسی شد تا کارشناسان ستادی ضمن مقایسه جایگاه خود با حد انتظار تعیین شده و میانگین استانی، برنامه ریزی دقیقی برای ارتقاء شاخص داشته باشند.
مهارت ادامه داد: در این نشست شبکه های بهداشت و درمانی که در ارتقای شاخص های تغذیه ای موفق بوده اند، تجربیات خود را به اشتراک گذاشتند تا دیگر همکاران بتوانند با الگو برداری و بومی سازی راهکاری های ارائه شده، شاخص های تغذیه ای را در شهرستان زیرمجموعه خود ارتقاء دهند.
رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه، فرهنگ سازی مصرف نان کامل، شیر و لبنیات، بهبود تغذیه مادران باردار و شیرده، بهبود تغذیه دانش آموزان، حمایت تغذیه ای کودکان و مادران باردار دارای مشکلات تغذیه ای را از جمله اولویت برنامه های سال جاری گروه بهبود تغذیه جامعه برشمرد.