به گزارش آونگ پرس، محمد هاشم هاشم پور گفت: این دستگاه های پیشرفته و به روز، پس از بررسی درخواست نیاز دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه به آن ها و تصویب خرید در «شورای عالی آزمایشگاه مرکزی» این معاونت، تهیه شدند.
او افزود: هزینه خرید دستگاه ریل تایم پی سی آر، به طور کامل از اعتبارات دانشگاه و هزینه خرید دستگاه نانوسنتز، ۵۰ درصد آن از اعتبارات دانشگاه و ۵۰ درصد دیگر نیز با حمایت نهاد ریاست جمهوری تامین شده است.
هاشم پور اضافه کرد: رویکرد این معاونت، استقرار تجهیزات آزمایشگاهی ضروری و گران قیمتی که در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه واقع در دانشکده پزشکی و برج پژوهشی حضرت محمد رسول الله (ص) خریداری می شود، برای استفاده مشترک همه پژوهشگران دانشگاه است.
رییس آزمایشگاه مرکزی تحقیقات دانشگاه نیز در زمینه کارکرد دستگاه های تهیه شده توضیح داد: دستگاه «Real Time PCR» به پژوهشگران رشته های علوم پایه برای واکاوی کمی و کیفی اسیدهای نوکلئیک و بررسی ژنتیک سلولی کمک میکند.
کامیار زمردیان در خصوص دستگاه نانوسنتز یا همان «میکروفلوئیدیک» نیز گفت: این ابزار به تولید نانوحاملهای لیپیدی و پلیمری حاوی دارو به صورت تکمرحلهای و با تکرارپذیری بالا کمک می کند و می تواند در بهینهسازی فرآیندهای تحقیقاتی و صنعتی نقش بسزایی ایفا کند.