3

برگزاری اختتامیه بخش‌های «رادیو»، «تلویزیون» و «شعر و موسیقی» جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی در سعدیه/ برگزیدگان معرفی شدند

  • کد خبر : 51126
  • 18 آبان 1403 - 15:01
برگزاری اختتامیه بخش‌های «رادیو»، «تلویزیون» و «شعر و موسیقی» جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای میراث‌فرهنگی در سعدیه/ برگزیدگان معرفی شدند
مراسم اختتامیه سه بخش «رادیو»، «تلویزیون» و «شعر، موسیقی و نماهنگ» سومین جشنواره بین‌المللی چندرسانه‌ای با حضور علی دارابی، قائم‌مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی کشور، مریم جلالی معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور، علیرضا تابش دبیر جشنواره، شاعران برجسته کشور و داوران شامگاه پنجشنبه ۱۷ آبان ماه در سعدیه برگزار شد.

به گزارش آونگ پرس ، در بخش شعر لوح افتخار به فرشته محمدی برای شعر «ایران من»، لوح افتخار به علیرضا اوجی برای «یار عاشقون»، تندیس و لوح افتخار به جلیل قیصری برای «چَرچی» (دوره‌گرد) اهدا شد.

همچنین در بخش نماهنگ، لوح افتخار به مسعود مفیدی برای «هوودی»، لوح افتخار به عزیز تنها و غلامحسین غفاری برای «موسی و شبان»، تندیس و لوح افتخار بخش نماهنگ به صمن رخ صهبانی‌نیا برای «آغ چادرلار» اهدا شد.

در بخش موسیقی، لوح افتخار به مرتضی گودرزی برای قطعه «بهار جان‌ها»، لوح افتخار به مصطفی دشتی برای قطعه «خواستگاری»، تندیس و لوح افتخار بخش به ایمان کریوند برای «شیرعلی مردون» اهدا شد.

در ادامه مراسم نکوداشت سید ابوالقاسم انجوی شیرازی و سید احمد وکیلیان و بزرگداشت حمیدرضا لطف الهی و احد ده بزرگی برگزار شد.

در بخش پادکست رادیویی، لوح افتخار به حمیدرضا نوروزی برای قطعه «سفر گپ»، لوح افتخار بخش پادکست رادیویی به بردیا بهرام‌نژاد برای قطعه «می مه» اهدا شد.

در جوایز بخش برنامه‌های ترکیبی رادیو، لوح افتخار بخش برنامه‌های ترکیبی رادیو به هانیه پیرامی برای «گل گندم گل آلو»، تندیس و لوح افتخار بخش برنامه‌های ترکیبی رادیو به الهام کشوری برای «واسونک‌های شیرازی» اهدا شد.

در بخش نمایش رادیویی، لوح افتخار بخش نمایش رادیویی به آرش جمال‌الدینی برای اثر «مگر می‌شود بی‌چراغ»، تندیس لوح افتخار بخش به مجتبی طالبی برای اثر «سه تیکه دل» اهدا شد.

همچنین در بخش مستند رادیویی لوح افتخار به محمد مهدی رکنی حسینی برای مستند «مردی که قرار نبود رئیس‌جمهور شود»، تندیس و لوح افتخار بخش مستند رادیویی به رضا سلیمانی برای مستند «زخمه‌های عاشقی» اهدا شد.

در بخش نماهنگ تلویزیونی، لوح افتخار به منیژه شیخ برای نماهنگ «سوچن»، تندیس و لوح افتخار به علیرضا لوایی برای نماهنگ «دماوند» اهدا شد.

همچنین در بخش مستند تلویزیونی، لوح افتخار به ادریس ناصری برای مستند «همیل و ممیل»، لوح افتخار به محسن عباسی سرچشمه برای مستند «تنورسازی»، تندیس و لوح افتخار به سید علی غمخواری برای مستند «دریک» اهدا شد.

در بخش گزارش خبری، گفتگو و ترکیبی تلویزیونی، لوح افتخار به سیده نازنین میرطاهری برای اثر «شکوه هنر و معماری ایرانی»، لوح افتخار به امیر مزرعتی نوش‌آبادی برای اثر «بومیران قنات بهاباد»، لوح افتخار به مشتاق رئیسی برای اثر «قنات کولگ»، لوح افتخار به کاظم دهقانی اشکذری برای اثر «او هنوز می‌خواند»، تندیس و لوح افتخار به سوگل دانائی برای اثر «قصه میدانی که به آرزویش نرسید» اهدا شد.

در بخش پویانمایی، لوح افتخار به علی نیکوکار برای اثر «شهر خدا»، تندیس و لوح افتخار به میترا عبدی برای اثر «قالی پرنده» از مجموعه «روباه کلک خروس زیرک» اهدا شد.

در بخش داستانی، سریال و نمایش خانگی، لوح افتخار بخش داستانی، سریال و نمایش خانگی به راد نژادفتحی برای اثر «اوسونا»، تندیس و لوح افتخار بخش داستانی، سریال و نمایش خانگی به حسن نجفی برای سریال «جلال»، تندیس و لوح افتخار به مهدی فرجی برای سریال «نون خ پنج» اهدا شد.

اجرای مراسم آیینی توسط گروه محسن میرزازاده از خراسان شمالی پایان‌بخش این مراسم بود.

لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=51126

مطالب مرتبط

29آبان
شروع پروژه ساماندهی و حفاظت و مرمت آثار سفالی لعاب‌دار دوره اسلامی خزانه موزه پارس در ارگ کریم‌خانی
27آبان
فارس قطب گردشگری و صنایع‌دستی ایران است
معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد:

فارس قطب گردشگری و صنایع‌دستی ایران است

26آبان
فارس یکی از غنی‌ترین خاستگاه‌های تمدنی ایران‌زمین است
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس اعلام کرد:

فارس یکی از غنی‌ترین خاستگاه‌های تمدنی ایران‌زمین است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم آونگ پرس منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.