به گزارش آونگ پرس ، علی شبانی پس از بازدید میدانی از تأسیسات آبرسانی در بخش بیرم طی جلسه ای با حجت الاسلام حسین زاده امام جمعه ، بخشدار و اعضای شورای اسلامی شهر بیرم ، وضعیت تأمین آب این بخش را مورد ارزیابی قرار داد.
شبانی با بیان اینکه مردم شریف بخش بیرم اطمینان داشته باشند که مجموعه ی شرکت آبفا فارس در انجام رسالت خود مبنی بر تأمین و توزیع آب شرب مردم از هیچ کوششی مضایقه نمی کند، اظهار کرد: ما با جدیت پیگیر مسائل مربوط به آبرسانی به شهر و روستاهای بخش بیرم در حوزه وظایف سازمانی خود هستیم.
مدیر عامل شرکت آبفا فارس گفت: با توجه به خشکسالی های چند سال اخیر در استان فارس، به ویژه شهر بیرم و روستاهای تابعه که در منطقه خشکی از جغرافیای ایران واقع شده است، با کمبود شدید منابع تأمین آب مواجه شدیم.
این بخش با سه هزار و ۸۰۰ مشترک، فاقد منابع آب سطحی و زیر زمینی مناسب به منظور شرب می باشد، اما آب مصرف بهداشتی آن در حال حاضر از طریق پنج حلقه چاه آبرفتی با دبی بیش از ۳۷ لیتر بر ثانیه تامین می گردد.
وی افزود: بر همین اساس موضوع تأمین پایدار آب شرب بخش بیرم سالهاست که به عنوان یک مطالبه جدی توسط مردم این بخش مورد پیگیری است و شرکت آبفا استان فارس نیز پیگیری های متعددی را به منظور حل این مشکل داشته است.
شبانی در شرح این موضوع، گفت: در حال حاضر جهت تأمین آب شرب و بهداشتی بخش بیرم ، نسبت به حفر، تجهیز، برق رسانی و اجرای خطوط انتقال، اصلاح و بازسازی شبکه های توزیع به منظور جلوگیری از هدر رفت آب، کف شکنی و مهندسی مجدد چاه ها، تأمین آب مورد نیاز مردم از طریق ۳ دستگاه آب شیرین کن که در ۳ نقطه بیرم، بالاده و کریشکی با ظرفیت مجموع ۲۱۰ متر مکعب در شبانه روز، اقدام کرده است؛ به طوریکه در حال حاضر ظرفیت آب از دست رفته تا حدود زیادی جبران شده است.
مدیر عامل شرکت آبفا فارس در ادامه به بهداشت آب بخش بیرم نیز اشاره کرد و اظهار کرد: آب استحصال شده از چاه های موجود در بخش بیرم، توسط دو سیستم تزریق صنعتی آب ژاول گند زدایی می شود و میزان کلر باقی مانده در آب، در محدوده ی استاندارد وارد شبکه ی توزیع شهری و روستایی می گردد و فاقد هر گونه آلودگی میکروبی می باشد.
وی افزود: با عنایت به انجام آزمایش های جدید شیمیایی بر روی چاه های شهر بیرم و شبکه های توزیع داخلی این شهر، اعلام می کنیم که آب شهر بیرم ، دارای نیترات بالاتر از حد مجاز نیست و ادعاهای مطروحه ی اخیر فاقد سند بوده و غیر قابل استناد است.
او ادامه داد: در حال حاضر چهار دستگاه آب شیرین کن با مجموع ظرفیت تولیدی ۲۱۰ متر مکعب در شبانه روز در شهر بیرم و روستاهای کریشکی، بالاده و حسین آباد در حال بهره برداری است که این مجموعه، آب شرب مردم این بخش رابه طور کامل تامین می کند.
شبانی تأکید کرد: آب تولیدی این سیستم های تصفیه، پس از تولید مورد گند زدایی منظم و مستمر نیز قرار می گیرد تا میزان کلر باقی مانده ی آن در محدوده ی استاندارد ۰/۲ تا ۰/۸ میلی گرم بر لیتر قرار گیرد و از بروز هر گونه آلودگی ثانویه ممانعت به عمل آید.
او در خصوص مراجع تأیید کننده بهداشت آب در بخش بیرم نیز گفت: کنترل کیفیت آب تولیدی این آب شیرین کن ها و کلیه منابع تامین آب موجود در بخش بیرم بر عهده ی مرکز بهداشت شهر بیرم و مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب شرکت آبفا استان فارس و همچنین واحد کنترل کیفیت آب امور آبفا شهرستان لارستان می باشد؛ به همین منظور، بر اساس برنامه ی زمان بندی، به طور مستمر نمونه برداری میکروبی و شیمیایی انجام می گیرد و توسط آزمایشگاه امور آبفا لارستان کیفیت آب تحت کنترل قرار می گیرد.
مدیر عامل شرکت آبفا فارس در بازدید میدانی از محل اجرای ۲۵ کیلومتر از خط فرعی آبرسانی از دریا به بخش بیرم و پنج بخش جنوبی فارس، گفت: شرکت آبفا فارس وظایف خود را تا این مرحله انجام داده است و به طور پیگیر و مدام در حال رای زنی و مکاتبه به منظور تخصیص اعتبار برای اجرای سریع این پروژه( ۲۵ کیلومتر) است.