به گزارش آونگ پرس ، مهرزاد جهانپور رییس اداره حفاظت محیط زیست فیروز آباد در توضیح این حادثه افزود: اعضای یگان حفاظت فیروز آباد به منطقه اعزام و اقدام به روپوشانی چاههای مذکور با چوب و شاخ و برگ گیاهان خشک کردند تا شاهد وقوع و تکرار چنین رخدادهایی نباشیم.
جهانپور رییس اداره حفاظت محیط زیست فیروز آباد از شهروندان و دوستداران محیط زیست خواست تا با مشاهده مناطق پرخطر یا چاههای روز باز در حریم زیست گرازها مراتب را به اداره محیط زیست این شهرستان اطلاع دهند.
گراز یا خوک وحشی بومی بیشتر مناطق شمالی و مرکزی اروپا و نواحی مدیترانه ای و بیشتر مناطق آسیا است.
در ایران گراز بیشتر در باتلاقها و بوته زارهای جنوب شرق ایران و به ویژه در جنگل های بلوط کوههای البرز و زاگرس دیده می شود. حساسیت بویایی گراز ۲۰۰۰ برابر انسان است.
گرازهای نر معمولا در گروههای ۲۰ عددی زندگی می کنند اما بعضا گروههایی بالای ۵۰ گراز نیز دیده شده است که همین عامل باعث شده که به طور دسته جمعی در چاهها گرفتار شده و تلف شوند.
اقدام محیط زیست فیروز آباد برای جلوگیری از تلف شدن گرازهای وحشی
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروز آباد اظهار داشت: طی تماس تلفنی دوستداران طبیعت و همچنین مسئول حیات وحش حفاظت محیط زیست فارس مبنی بر تلف شدن تعداد ۱۴ گراز وحشی در چاههای کوه بوری منطقه کوهمره سرخی فیروزآباد، مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان فیروز آباد اقدامات بعدی برای پیشگیری از تکرار این حوادث انجام دادند.
لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=51631