به گزارش آونگ پرس، ربیعی در این اجلاسیه که در هتل شیراز به میزبانی مجمع خیرین تأمین سلامت فارس برگزار شد، اظهار داشت: “امنیت، آموزش و سلامت، سه حوزهای هستند که نابرابری در آنها قابل تحمل نیست.” وی ادامه داد که آثار نابرابری در این حوزهها به وضوح دیده نمیشود چرا که اغلب از منظر کوتاهمدت به این مسائل نگاه میشود؛ به عنوان مثال، مادری که تغذیه مناسب ندارد، کودک او ممکن است در سنین بالاتر با مشکلات و بیماریهای فراوانی مواجه شود.
وی همچنین به نابرابریهای آموزشی اشاره کرده و آمار ۱۷۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی کشور را مورد توجه قرار داد. ربیعی یادآور شد که آثار نابرابری در آموزش و سلامت در درازمدت عمیقتر میشود و بر اهمیت توجه به این مسائل در سطح جامعه تأکید کرد.
مشاور رئیسجمهور در امور اجتماعی همچنین گفت: “نابرابری در سلامت، رنجآورترین نوع نابرابری است.” وی بیمارستانها را به عنوان نقطه ارتباط اصلی دولت با مردم معرفی کرده و از اهمیت پرداختن به مشکلات اجتماعی در این نهادها گفت. ربیعی تأکید کرد که در سطح جهانی، کار خیر جمعی در حوزه سلامت و نابرابریها امری پذیرفته شده است.
وی در ادامه سخنان خود، اهمیت حل مشکلات اقتصادی از طریق همکاری نهادهای دولتی و مدنی را یادآور شد و افزود که بدون بهرهبرداری از ظرفیت جامعه، حل مشکلات بسیار دشوار خواهد بود.
ربیعی در پایان اظهار کرد که پیگیر مشکلات خیرین در کشور خواهد بود و به بهبود شرایط و رفع مشکلات آنها کمک خواهد کرد.