به گزارش آونگ پرس ، حسین محمدی، دبیر اجرایی هفته پژوهش و فناوری استان فارس با یادآوری اینکه شعار هفته پژوهش ۱۴۰۳، «پژوهش و فناوری پیشران جهش تولید با مشارکت مردم» است، اظهار کرد: باتوجه به شعار امسال، برای اولینبار ساختاری جدید با یازده جشنواره برای شناخت و تقدیر پژوهشگران پیشبینی شده است که بسیاری از آنها مانند پژوهشگران برتر دانشآموزی، دانشجویی، خیران، بانوان، کارآفرینان و… برای اولینبار مورد توجه ویژه قرار میگیرند که این ابتکار، قطعا چشمانداز حرکت علمی استان را ارتقا میدهد.
وی خبر داد: آیین گشایش نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان فارس، ساعت ۱۳، روز دوشنبه ۱۹ آذرماه باحضور جمعی از مسئولان استان، دانشگاهها و دستگاههای اجرایی در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار خواهد شد و این نمایشگاه، با حدود ۳۰ غرفه از دانشگاهها، دستگاههای اجرایی و ارائهدهندگان خدمات پژوهش و فناوری در استان فارس ترتیب خواهد یافت.
مدیر امور سرمایهگذاری و بازاریابی پژوهشی دانشگاه شیراز ضمن دعوت از عموم علاقهمندان، بهویژه متخصصان و صنعتگران برای بازدید از نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری، گفت: مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده استان نیز، ساعت ۹صبح روز چهارشنبه ۲۱ آذرماه، با حضور استاندار فارس، دبیران جشنوارههای هفته پژوهش و پژوهشگران استان برگزار میشود.
بهگفتهی این مقام مسؤول، در آیین تقدیر از پژوهشگران برگزیده استان فارس، از حدود ۴۰ پژوهشگر برتر دانشگاهها، دستگاههای اجرایی استان، شرکتهای برتر دانشبنیان و حدود ۳۰ پژوهشگر برتر در جشنوارههای دیگر هفته پژوهش تقدیر خواهد شد.
دبیر اجرایی هفته پژوهش و فناوری استان فارس مشارکت گروههای مختلف جامعه برای اولینبار در این رویداد را ویژگی اصلی هفته پژوهش و فناوری امسال دانست و توضیح داد: مشارکت گروههای مختلف جامعه برای اولینبار در قالب ۱۱ جشنواره مختلف است که زیرنظر ستاد پژوهش استان باهدف شناسایی و معرفی دستاوردهای پژوهشی و تقدیر از پژوهشگران برتر برگزار میشود. خروجی این جشنوارههای یازدهگانه ایجاد نشاط علمی در جامعه و معرفی الگویهای برتر علمی به مردم، دانشآموزان، دانشجویان و متخصصان علمی کشور خواهد بود.
وی ادامه داد: برنامههای متنوع برنامهریزی شده که از ۱۹ تا ۲۱ آذرماه همزمان با برپایی نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری برگزار خواهد شد.
دکتر محمدی خبر داد: در هفته پژوهش سال جاری علاوهبر برنامههایی که در سالهای گذشته برگزار میشد، توجه ویژهای به ارتباط و درگیر شدن صنایع مختلف استان با برنامههای استان و همچنین حضور پررنگ دانشجویان در این برنامهها شده است. تلاش شده برنامههای هفته پژوهش به عاملی برای ایجاد تحرک و نشاط علمی بیشتر در بین پژوهشگران دانشگاه باشد.
بهگفتهی او، برگزاری بازدیدهای صنعتی، کارگاههای آموزشی، سخنرانیهای علمی و نشستهایی با حضور اصحاب صنعت از دیگر برنامههای این هفته پژوهش در دانشکدههای مختلف دانشگاه شیراز است که با هدف تثبیت ارزش مرجعیت علمی استان و تقویت ارتباط بین صنعت، جامعه، دانشگاه و مدارس برنامهریزی شده است.