به گزارش آونگ پرس، فرامرز رستگار، دبیر و نایب رییس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ادامه داد: بعد از پیروزی انقلاب در شرکت مخابرات ایران بررسی هایی انجام شد و بزرگترین ضعف آن زمان شرکت مخابرات در حوزه فنی بود و تولیدی هم نداشت، بنابراین بخش های خوداتکایی را ایجاد کردیم و در نتیجه به دستاوردهایی رسیدیم.
رستگار، اظهار کرد: این دستاوردها نیاز به نمایش داشت و در صدد برگزاری نمایشگاه برآمدیم که ابتدا گوشه ای از سالن کوچک در اختیار ما قرار گرفت و رفته رفته سالن کامل را در اختیار گرفتیم ولی همچنان نمایشگاه کامل برگزار نشده بود.
این عضو شورای سیاست گذاری نمایشگاه تلکام، خاطرنشان کرد: اواخر دهه ۷۰ با مخابرات آن زمان نمایشگاه مستقل تلکام را راه انداختیم که حدود سال ۷۸ و ۷۹ این نمایشگاه به صورت مستقل آغاز به کار کرد و اکنون بیست و پنجمین دوره از این نمایشگاه برگزار خواهد شد.
دبیر و نائب رییس هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، گفت: موسس نمایشگاه تلکام، شرکت مخابرات بود و از زمانی که از وزارت ارتباطات جدا شد به دلایلی چند سالی وزارتخانه برگزار کننده نمایشگاه بود، اما پس از آن ما به عنوان تشکل حوزه صنعت آن را ادامه دادیم.
وی، خاطرنشان کرد: ما همراه شرکت مخابرات هستیم، چراکه نمایشگاه تلکام برای شرکت مخابرات است و شعاری که در شورای سیاستگذاری انتخاب شده مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی است و معتقدیم اگر مخابرات پایدار نباشد، هیچ فناوری در کشور نخواهیم داشت.
مطالبه مردم اینترنت با ظرفیت است
فرامرز رستگار گفت: حدود هفت الی هشت سال است که مطالبه مردم اینترنت با ظرفیت است، اما به آنها ارائه نمی شود، این روند باید اصلاح شود و حاکمیت باید بداند که خواسته جامعه داشتن اینترنت با پهنای باند بالا است، درغیراین صورت از دنیا عقب می مانیم، بنابراین مردم تاب بیاورند در نهایت این موضوع حل خواهد شد.