به گزارش آونگ پرس، محمد ثابت اقلیدی گفت: استان فارس ظرفیت بالایی در تولید و عرضه محصولات صنایعدستی دارد و از سوی دیگر یکی از عوامل مهم هویت بخشی وشناخت اصالت هر کشور هنرهای سنتی آن مرزوبوم است و باید از این ظرفیت ارزنده برای معرفی هرچه بیشتر توانمندیها و ایجاد درآمد و توسعه صنعت گردشگری استفاده کرد.
او بابیان اینکه از برنامههای مهم این اداره کل در حوزه صنایعدستی هنرهای سنتی ایجاد و توسعه مراکز تولید، آموزش و فروش در قالب خانههای صنایعدستی و بازارچههای دائم و موقت در شهرها و روستاهای استان است ادامه داد: اشتغال صنایعدستی از ابتدای سال تاکنون به ۱۵۰۰ نفر رسید ه است.
ثابت اقلیدی با توجه بهضرورت ترویج و آموزش و همچنین تربیت افراد علاقهمند و متقاضی اشتغال در حوزه صنایعدستی گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۸۰۰ نفر داوطلب آموزش در رشتههای گلیمبافی، قلاببافی، نگارگری، ساخت سازهای سنتی، منبت چوب، قلمزنی، میناکاری، آینهکاری، جوک کاری، خاتمسازی، خاتمکاری، کاشی هفترنگ، اصول کاربندی، حکاکی روی سنگ بودهاند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس در خصوص شناسایی صنعتگران صنایعدستی گفت: طی مدت مذکور ۱۱ پروانه تولیدی انفرادی و ۲۷۷ کارت شناسایی صنعتگری و برای هنرمندان صنایعدستی در این استان و همچنین حدود ۱۴ پرونده تولید کارگاهی نیز صادر گردیده است.
.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس خبر داد:
صادرات ۵۸۷ هزار دلاری محصولات صنایعدستی و هنرهای سنتی استان فارس
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان فارس در خصوص صادرات صنایعدستی گفت: در 8 ماهه اول سال جاری، 587 هزار 243 دلار محصولات صنایعدستی استان صادرشده است.
لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=53358