به گزارش آونگ پرس، در مراسم رونمایی از نخستین نفتکش سوخترسان جادهای مجهز به فناوری هوش مصنوعی که در مرکز آموزش، نوآوری و پژوهش شرکت مخابرات ایران (آپن) انجام شد، دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأتمدیره شرکت مخابرات؛ مهندس یوسف شکوری، معاون راهبرد شرکت؛ جمعی از مدیران حوزه توسعه کسبوکارهای نوین شرکت؛ علیاصغر عباسی، معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران و تعدادی از مدیران ارشد این شرکت حضور داشتند، از نخستین نفتکش سوخترسان جادهای با فناوری هوش مصنوعی مخابرات رونمایی به عمل آمد.
محمودزاده در این مراسم با اشاره به مذاکره شرکت مخابرات با سازمانهای بزرگ و صنعتی کشور و همچنین شناسایی شرکتهای دانشبنیان در راستای ارائه خدمات جدید و مبتنی بر هوش مصنوعی، گفت: کسبوکار مخابرات با خلاقیت و نوآوری منجر به تحقق رشد اقتصادی در اغلب حوزه های صنعتی و مهم کشور خواهد شد.
وی افزود: شرکت مخابرات ایران در ادامه پیادهسازی ایدههای عملی حوزه هوش مصنوعی در صنعت کشور، رونمایی از نخستین نفتکش سوخترسان جادهای با فناوری هوش مصنوعی، را با همکاری شرکت ملی پخش فراورده های نفتی ایران به انجام رساند.
محمودزاده با تأکید براهمیت توسعه صنعت ارتباطات و همگرایی سازمانهای صنعتی با بخش پیشران مخابرات در این زمینه، تأکید کرد: این همگرایی موجب بهبود فرآیندهای سازمانی مطابق با اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی شده و در نتیجه ارتقای بهموقع فناوری با استفاده از توان شرکتهای دانشبنیان در کشور صورت میگیرد.
رئیس هیأتمدیره شرکت مخابرات ایران با اشاره به اینکه با رویه جدید در مخابرات، پاسخگویی به نیازهای رو به رشد و جدید جامعه و شرکتها با سرعت بیشتری محقق خواهد شد، خاطرنشان کرد: کسبوکار مخابرات با خلاقیت و نوآوری منجر به تحقق رشد اقتصادی میشود.
وی تصریح کرد: اکنون مسیر توسعه ارتباطات مبتنی بر فیبر نوری و هوش مصنوعی در کشور هموار شده و به مرور شاهد ارائه خدمات ارتباطی به شرکتها و سازمانهای مهم کشور با استفاده از این زیرساخت پرسرعت، پایدار و با کیفیت خواهیم بود که زمینه لازم را برای رونمایی و استفاده از سرویسهای مبتنی بر خدمات دیجیتال، هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء در اقصینقاط کشور فراهم خواهد ساخت.
علیاصغر عباسی، معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران نیز در این مراسم، چگونگی رونمایی از نخستین نفتکش سوخترسان جادهای با فناوری هوش مصنوعی و همکاری شرکت مخابرات ایران برای تحقق این خدمت جدید را تشریح کرد.
وی با اشاره به رونمایی از نخستین نفتکش سوخترسان جادهای با فناوری هوش مصنوعی گفت: در زمینه عرضه فرآوردههای نفتی، روزانه بیش از ۳۲۰ میلیون لیتر فرآورده از طریق شبکههای ریلی، جادهای و دریایی در کشور جابهجا میشود که به منظور رصد این فرآوردهها از نقاط بارگیری و انبار نفت، با شرکتهای دانشبنیان مذاکره کردهایم تا تجهیزاتی را بر روی نفتکشها نصب کنند.
معاون مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ادامه داد: این تجهیزات شامل شیرهای برقی و مسیریاب هستند و توانایی شناسایی هرگونه تغییر در کیفیت و مقدار فرآورده را دارند.
وی همچنین اعلام کرد: شرکتهای دانشبنیان بسیاری در کشور برای بهکارگیری این فناوری پیشرفته اعلام آمادگی کردهاند و بهزودی این تجهیزات پس از طی مراحل آزمایشی بر روی ناوگان حمل و نقل کشور نصب میشوند.
مهندس عباسی خاطرنشان کرد: اقداماتی که با استفاده از زیرساخت هوش مصنوعی مخابرات ایران در سراسر کشور در حال انجام آن هستیم، بهطور گسترده، به تحقق اهداف این سامانه در ناوگان حملونقل عمومی کمک خواهد کرد.
در حاشیه این برنامه، مراسم رونمایی از نفتکش هوشمند با حضور مسؤولان حاضر در نشست با حضور در کنار این نفتکش انجام شد.