به گزارش آونگ پرس، در این جلسه جمعی از حاضرین مطالبهگران عشایر استان، مسائل و مشکلات زندگی عشایری در مناطق عشایرنشین فارس منجمله بیمه بانوان عشایری، اتراقگاه های عشایری، مشکلات مراتع تحت مالکیت عشایر با ادارات منابع طبیعی شهرستان ها، امنیت عشایر در کوچ زودهنگام، سررسید تسهیلات نهاده های دامی در اختیار عشایر و رایزنی جهت تمدید فرصت پرداخت اقساط، خدمات رسانی دیگر دستگاه های اجرایی استان به جامعه عشایری استان، مشکلات ایلراه ها و دسترسی به خدمات بهداشتی، استفاده از معلمین باتجربه در مناطق کم برخوردار عشایری، بهره مندی هرچه بیشتر عشایر از تسهیلات کمبهره و بلند مدت را مطرح کردند.
کریمی مدیرکل امور عشایر فارس در این جلسه گفت مجمع مطالبه گران و اعضای آن یکی از بازوان توانمند اداره کل در پیگیری نیازها، مسائل و مشکلات عشایر در سطح استان از دستگاه های اجرایی و مراجع ذیربط هستند، لذا این جلسات هم فکری باعث هم افزایی و احصاء نیازهای روز عشایر میشود.
وی در ادامه افزود خدماتی که باید به عشایر استان فارس ارائه شود قطعا باید بسیار فراتر از خدمات فعلی باشد که طبق آیین نامه ساماندهی عشایر نیاز هست تمام دستگاه های اجرایی پای کار آمده و به وظایف سازمانی خود در قبال عشایر جامه عمل بپوشانند.
سرهنگ شکوهی فرمانده سپاه عشایر فارس نیز گفت، یکی از موضوعات ارزشمند و قابل اهمیت در جامعه عشایری، عشایرزاده بودن مسئولان ارشد عشایری استان است که همین مهم، موجب آشنا بودن آنها از نیازها و مشکلات عشایر و پیگیری دوچندان موضوعات مرتبط و حل و فصل مسائل یاد شده است.
شکوهی با یادآوری اینکه جامعه عشایری با در دسترس داشتن اسلحه های مجوزدار، میتوانند با مراجعه به سپاه عشایر، با اخذ گواهی گشت سیار هم از دام خود و هم از دام دیگر مناطق عشایری در زمان کوچ محافظت و حراست کنند.
وی در ادامه از مطالبه گران عشایری درخواست کرد باتوجه به حضور جمع کثیری از فعالین حوزه عشایری در فضای مجازی، با در نظر گرفت فرمان مقام معظم رهبری در موضوع جهاد تبیین، اقدامبه گزارش عملکرد اداره کل امور عشایر فارس، سپاه عشایر و مدیریت آموزش و پرورش عشایر استان در حوزه های مختلف نمایند.