به گزارش آونگ پرس ، اسلاملو در حاشیه این نشست اظهار داشت: «همکاری لازم و پیوسته بین دامداران و شورای ارژن با محیط زیست ایجاد خواهد شد و با این تفاهمات، مانع اسکان دام غیرمجاز و فاقد پروانه یا دام مازاد در منطقه ارژن شده و برخورد قضایی با آنها انجام میشود.»
رئیس محیط زیست شهرستان شیراز آثار چرای بیرویه و دام مازاد در مناطق محیط زیست را تشریح کرد و گفت: «چرای بیرویه باعث کاهش تنوع و تراکم پوشش گیاهی میشود. این امر میتواند منجر به فرسایش خاک و کاهش حاصلخیزی زمین گردد. با از بین رفتن گیاهان، توانایی زمین در جذب و نگهداری آب کاهش مییابد که این موضوع میتواند به کمبود آب در مناطق مختلف منجر شود. حضور دامهای زیاد و چرای بیرویه میتواند تعادل اکوسیستمها را برهم بزند و باعث تغییر در زنجیرههای غذایی و کاهش جمعیت گونههای مختلف شود.»
رئیس محیط زیست شهرستان شیراز اضافه کرد: « با کاهش پوشش گیاهی و تغییرات اکوسیستمی، تنوع زیستی در این مناطق به شدت تحت تاثیر قرار میگیرد و ممکن است برخی گونهها به خطر بیفتند یا منقرض شوند.»
اسلاملو همچنین تاکید کرد: «از بین رفتن پوشش گیاهی و فرسایش خاک میتواند خطر وقوع سیلابها را افزایش دهد، زیرا خاک دیگر قادر به جذب آب باران نخواهد بود. این آثار نشاندهنده اهمیت مدیریت صحیح منابع طبیعی و دامداری در حفظ محیط زیست و توسعه پایدار است.»