به گزارش آونگ پرس ، حسنی در ادامه اظهار داشت : در این بازدیدها موردی از تلفات آبزیان وآلودگی آب رودخانه مشاهده نگردید.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت همچنین اضافه کرد: درادامه برنامه پایش ، نسبت به نمونه برداری از آب رودخانه جهت انجام آزمایشات لازم اقدام شد .
شایان ذکر است رودخانه کر ازرودخانه های مهم استان بوده و یکی از منابع اصلی تأمین آب کشاورزی و صنعتی شهرستانهای مرودشت ، زرقان و خرامه است.
رود کر از کوههای سید محمد، پالنگری، مارگون، گمبیل، دلخان، کهکران و تعدادی دیگر از چشمههای سپیدان سرچشمه گرفته و پس از پیوستن آب این چشمهها به یکدیگر با نام رودخانه کر از ناحیه تنگ براق، پس از گذر از سد ملاصدرا در اقلید و سپس دشت حاصلخیز کامفیروز وارد سد درودزن شده و پس از آن وارد دشت رامجرد میشود.
در ادامه این رودخانه با گذر از جنوب شهر مرودشت وارد شهرستان زرقان شده و در نهایت با عبور از دشت کربال در شهرستان خرامه، به دریاچه بختگان میریزد.
طول رودخانه کر تا دریاچه بختگان ۲۸۰ کیلومتر است. متأسفانه بدلیل کمبود بارندگی و بعضاً برداشت بیرویه جهت کشاورزی، در حال حاضر این رودخانه فاقد آب کافی بوده و عملاً ورودی به بختگان وجود ندارد.
پایش رودخانه کرتوسط کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت
یوسف حسنی رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت گفت در راستای پایش زیست محیطی شهرستان ،کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت از محدوده رودخانه کر تا پل وبند فیض آباد را مورد بررسی وپایش میدانی قرار دادند.
لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=56681