به گزارش آونگ پرس، مهدی پارسایی در نشست با رئیس و اعضای هیأتمدیره انجمن اقامتگاههای سنتی استان فارس، با تأکید بر لزوم توسعه سرمایهگذاریهای اصولی و متناسب با نیاز در بافتهای تاریخی استان، گفت: فعالیت اقامتگاههای سنتی در بافتهای تاریخی، بهویژه در شهر شیراز، بهدلیل جذابیتهای فراوان، نقش موثری در افزایش ماندگاری گردشگران ایفا میکند.
وی با اشاره به استقبال بیسابقه مسافران نوروزی از اقامتگاههای سنتی و بوتیکهتلهای استان فارس، افزود: خوشبختانه هر یک از این اقامتگاهها در بافت تاریخی شیراز، خود به جاذبهای گردشگری تبدیل شدهاند.
پارسایی ادامه داد: امید است سرمایهگذاران این حوزه در دیگر نقاط تاریخی استان نیز وارد عمل شوند تا شاهد توزیع متوازن سفر و رونق بیشتر گردشگری در فارس باشیم.
او همچنین از بازگشایی پنج مجموعه تاریخی شاخص استان در روز ۱۳ فروردین خبر داد و گفت: در این روز، بیش از ۷۴ هزار بلیت برای بازدید از این اماکن به فروش رسید. این اقدام، در افزایش ماندگاری مسافران نوروزی در استان مؤثر بود.
وی افزود: مجموعههای فرهنگی تاریخی حافظ، سعدی، ارگ کریمخان، و دو مجموعه جهانی تختجمشید و پاسارگاد، برخلاف رویه معمول تعطیلی اماکن تاریخی در روز طبیعت، امسال با دستور استاندار فارس به روی بازدیدکنندگان گشوده شدند.
در ادامه این نشست، مجتبی رحمانیان، رئیس هیأتمدیره انجمن اقامتگاههای سنتی استان فارس نیز ضمن قدردانی از این تصمیم، آن را اقدامی مؤثر در راستای توسعه گردشگری دانست و گفت: اطلاعرسانی بهموقع و تصمیم به باز بودن اماکن تاریخی موجب شد ضریب اشغال اقامتگاههای سنتی و بوتیکهتلها در روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یابد.
وی افزود: سطح اشغال این اقامتگاهها در نوروز امسال به ۹۵ درصد رسید. هماکنون ۵۹ اقامتگاه سنتی و بوتیکهتل در بافت تاریخی شیراز فعال هستند و ۲۰ اقامتگاه دیگر نیز در حال راهاندازی است.
رحمانیان در پایان با ابراز خرسندی از انتصاب دکتر پارسایی، ابراز امیدواری کرد که با حضور وی، هماهنگی بین دستگاهها تقویت شده و تداخل وظایف نهادهای مختلف کاهش یابد؛ مسئلهای که در سالهای اخیر یکی از چالشهای اصلی حوزه گردشگری فارس بوده است.