به گزارش آونگ پرس، رنجبر با اشاره به اینکه، در تقویم فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، هفته و روز هنر انقلاب اسلامی نه صرفاً یک مناسبت تقویمی، بلکه فرصتی برای بازنگری در پیوند عمیق میان «هنر» و «ارزشهای انقلاب اسلامی» است، گفت: این روز که به مناسبت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم، شهید مرتضی آوینی، به نام «روز هنر انقلاب اسلامی» نامگذاری شده، نماد ادای احترام به هنرمندانی است که با قلم، تصویر، نغمه و نقش، راه روشن حقیقت را جستوجو کرده و آن را در خدمت ایمان، آگاهی و تعهد اجتماعی قرار دادهاند.
این مدیر فرهنگی استان از نقش هنرمندان متعهد در تبیین ارزشهای دینی و انقلابی از جایگاه والای شهدا و بهویژه شهدای هنرمند سخن گفت و چشماندازی روشن برای حرکت فرهنگی استان فارس ترسیم کرد و گفت: هنر انقلاب، تجلی تعهد و تفکر دینی بوده و با پرداختن به هنر دینی تا ابد ماندگار خواهد ماند.
وی با اشاره به حضور پررنگ هنرمندان شهید در کشور و استان فارس افزود: در اینجا نیز هنرمندانی بودهاند که در راه هنر و فرهنگ به شهادت رسیدهاند که در مسیر فعالیتهای فرهنگی و هنری به فیض شهادت نائل آمد تا انقلاب اسلامی، انقلابی بر پایه فرهنگ و ایثار رخ نمایی کند.
انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس تاکید کرد: بیتردید انقلاب اسلامی ایران، بیش از آنکه یک تحول سیاسی باشد، یک انقلاب فرهنگی است و پیوند دین و هنر، از مبانی اصلی این انقلاب بهشمار میرود و هنر، ابزاری بیبدیل برای بیان مفاهیم والای دینی و انسانی بوده و هست.
وی افزود: سرچشمه هنر در ایران اسلامی، دین است و این موجب شده جایگاه هنر دینی در کشور ما بسیار فاخر و الهامبخش باشد؛ بهویژه آنکه تفکر غالب در هنر انقلابی، ریشه در مکتب اهلبیت(ع) و مکتب شیعه دارد.
رنجبر در پایان با اشاره به دغدغههای رهبر معظم انقلاب، اسناد بالادستی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اولویت های محوری استان فارس در شورای فرهنگ عمومی، تصریح کرد: با توجه به پیوست سند فرهنگی و هنری بایستی تلاش کنیم تا توسعه استان مورد توجه جدی تری قرار گیرد و ما امیدواریم در ظرف چهار سال آینده، با مشارکت همهجانبه اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه و مدیران حوزه فرهنگ استان بر فراز فرهنگ و هنر ایران قرار گیریم.