به گزارش آونگ پرس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، مجتبی دهقانپور با اعلام اینکه تولید گوشت قرمز در فارس از مرز 57 هزار تُن گذشته است، گفت: «تولیدات این بخش علاوه بر تأمین نیاز داخلی استان، به سایر استانها از جمله یزد، تهران، قم، هرمزگان و بوشهر ارسال میشود.»
وی با اشاره به ظرفیت دامی استان افزود: «استان فارس با دارا بودن بیش از 8 میلیون و 458 هزار رأس دام سبک و سنگین، و در اختیار داشتن 7 میلیون و 930 هزار رأس دام سبک، رتبه نخست کشور در این حوزه را دارد.»
دهقانپور همچنین از ایجاد 28 مجتمع دامی سبک و سنگین با ظرفیت 327 هزار رأس دام خبر داد و گفت: «این واحدها در حال حاضر با 9 هزار رأس گاو شیری، 180 هزار رأس بره پرواری و 17 هزار رأس گوساله پرواری فعال هستند و برنامهریزی برای بهرهبرداری کامل از ظرفیت آنها در دست انجام است.»
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس همچنین با اشاره به اینکه این استان مهد پرورش گوسفند نژاد “کبوده شیراز” یا “قرهگل” است، اظهار کرد: «فارس رتبه اول کشور را در پرورش این نژاد اصیل دارد و بهمنظور حفظ و توسعه آن، پروژههای حفاظتی بهصورت مستمر اجرا میشود.»
وی افزود: «گوسفند قرهگل یکی از معروفترین نژادهای پوستی در جهان است که به دلیل دنبه کوچک، عملکرد بالای لاشه، سازگاری بالا با شرایط سخت محیطی و بازارپسندی مطلوب، از جایگاه ویژهای در صنعت دامپروری برخوردار است.»