به گزارش آونگ پرس، محمدجواد خشنود، معاون غذا و داروی دانشگاه، در این نشست با تقدیر از همکاری سازنده شرکتهای پخش دارو، تداوم این هماهنگیها را نقشی کلیدی در تأمین بهموقع و عادلانه دارو برای مردم استان فارس دانست.
محمدعظیم رأفت، سرپرست مدیریت دارو، فرآوردههای بیولوژیکی و مواد تحت کنترل نیز با اشاره به عملکرد موفق شرکتهای پخش در ایام تعطیلات نوروز ۱۴۰۴ گفت: توزیع بهموقع داروهای حیاتی و اورژانسی به مراکز درمانی، نقش بسزایی در خدمترسانی مؤثر به بیماران ایفا کرد.
دکتر ملیحه امین صفائی اردکانی، رئیس اداره نظارت بر فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکمل، با تأکید بر اهمیت تغذیه کودکان، خواستار نظارت هدفمند و پایش مستمر بر نحوه توزیع شیر خشک در سطح استان شد.
در ادامه نشست، دکتر مهدی خسروی، سرپرست اداره نظارت بر واردات و صادرات دارو، خواستار همکاری همهجانبه بین دستگاههای اجرایی، شرکتهای پخش و داروخانهها بهمنظور تحقق عدالت دارویی شد.
همچنین دکتر سوزان بصیر، سرپرست اداره فنی و نظارت بر مواد و فرآوردههای دارویی، با اشاره به نقش سامانه تیتک در ارزیابی عملکرد شرکتها، حفظ زنجیره سرما، رعایت استانداردهای فیزیکی نگهداری دارو و رعایت کلیدهای توزیع دریافتی از دانشگاه، بهویژه در خصوص داروهای خاص و حساس را از الزامات اساسی خدمترسانی مطلوب به بیماران عنوان کرد.
در این نشست که با حضور مدیران معاونت غذا و دارو، معاونان دانشگاههای علوم پزشکی قطب، مدیران و مسئولان فنی شرکتهای پخش دارو و نماینده انجمن داروسازان فارس برگزار شد، چالشها و راهکارهای تقویت نظارت بر زنجیره تأمین دارو و شیر خشک بررسی شد. همچنین بر اجرای مؤثر الزامات قانونی، شفافیت فرآیندها، ثبت دقیق اطلاعات و نظارت دقیق بر موجودی داروهای حیاتی و شیوه توزیع شیر خشکهای یارانهای تأکید شد.
در پایان، از شرکتهای پخش دارویی برتر استان فارس در سال ۱۴۰۳ و نیز شرکتهایی که در تأمین نیازهای دارویی مراکز درمانی، توزیع عادلانه و رعایت الزامات نظارتی عملکرد موفقی داشتهاند، تقدیر به عمل آمد.