1

دو اقامتگاه جدید همراه بیمار در شیراز افتتاح شد | افزایش ظرفیت اسکان شبانه‌روزی به ۳۵۰ نفر

  • کد خبر : 58031
  • 17 اردیبهشت 1404 - 19:52
دو اقامتگاه جدید همراه بیمار در شیراز افتتاح شد | افزایش ظرفیت اسکان شبانه‌روزی به ۳۵۰ نفر
با بهره‌برداری از اقامتگاه‌های سعدی و ناهید در شیراز، تعداد مراکز اقامتی همراه بیمار در فارس به ۲۰ مرکز رسید و ظرفیت اسکان شبانه‌روزی به ۳۵۰ نفر افزایش یافت؛ پروژه‌ای که با مشارکت خیرین سلامت و حمایت شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی، پس از یک دهه تلاش به ثمر نشست.

به گزارش آونگ پرس، دو اقامتگاه ویژه همراهان بیماران، شامل اقامتگاه ۹ طبقه سعدی در مجاورت بیمارستان شهید فقیهی و اقامتگاه ناهید در چهارراه حافظیه، صبح امروز با حضور اعضای هیئت‌مدیره مجمع خیرین سلامت فارس به بهره‌برداری رسید.

اقامتگاه سعدی با ظرفیت ۱۷۰ نفر، ویژه اسکان همراهان بیماران، به‌ویژه بیماران غیربستری طراحی شده و با برخورداری از امکاناتی در سطح هتل چهارستاره نظیر سوئیت‌های مجهز، سالن‌های تفکیک‌شده، سالن پذیرایی، حمام، نمازخانه و لاندری، گامی مؤثر در کاهش سرگردانی همراهان بیماران برداشته است.

اقامتگاه ناهید نیز با شش واحد آپارتمانی و ظرفیت ۳۰ نفر، خدمات خود را به بیماران نیازمند شرایط ایزوله‌تر ارائه می‌دهد. با راه‌اندازی این دو مرکز، شمار اقامتگاه‌های همراه بیمار در شیراز به ۲۰ مرکز رسید و ظرفیت اسکان از ۱۵۰ به ۳۵۰ نفر افزایش یافت. این مراکز تاکنون پذیرای بیش از ۳۰۰ هزار نفر-شب بوده‌اند.

علی‌اکبر رامجردی، مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس در مراسم افتتاح گفت: این پروژه با وجود چالش‌های مالی و اداری، با همت خیرین و پس از ۱۰ سال تلاش به نتیجه رسید. طراحی اقامتگاه سعدی با تأکید بر حفظ کرامت مهمانان و احترام به فرهنگ مهمان‌نوازی شیرازی انجام شده است.

وی افزود: مجموعه ناهید برای اقامت طولانی‌مدت بیماران مناطق دوردست طراحی شده و ظرفیت اسکان ۳۰ تا ۴۰ نفر را دارد. این مجموعه به همت مرحومه ناهید پوراکبر و خانواده‌اش احداث شده و از جمله نمونه‌های بارز مشارکت خانوادگی در امور خیر است.

رامجردی با اشاره به نقش کلیدی خیرین در اجرای این پروژه‌ها گفت: مرحومه ناهید پوراکبر از سال ۱۳۸۴ با اهدای درآمد مغازه خود، ساخت دو طبقه را آغاز کرد و خانواده‌اش با ادامه مسیر و اهدای یک ساختمان شش‌واحدی در چهارراه حافظیه، اقامتگاه ناهید را بنا نهادند. همچنین، خیرینی چون مهندس چهره‌عالم، آقای هاشمی و آقای تعصب نیز در این مسیر همکاری مؤثر داشته‌اند.

وی ادامه داد: حدود ۸۰ درصد اعتبارات این پروژه از سوی خیرین تأمین شده و شورای اسلامی شهر شیراز نیز با اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات سرمایشی و چیلر، نقش بسزایی در تکمیل پروژه ایفا کرده است.

مدیرعامل مجمع خیرین تأمین سلامت فارس با بیان اینکه زمین این پروژه توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بیمارستان نمازی تأمین شده است، افزود: یک طبقه از این ساختمان برای مهدکودک و فضای اداری در نظر گرفته شده و مراحل نهایی صدور پروانه و پایان‌کار نیز با حمایت شورای شهر در حال پیگیری است.

رامجردی گفت: مدیریت این مراکز به‌صورت هیئت‌امنایی و با نظارت مجمع خیرین انجام می‌شود تا خدماتی شایسته با رویکرد تکریم و همدلی ارائه شود. هزینه اقامت به حداقل رسیده و در صورت نیاز، با تشخیص مددکاری، خدمات رایگان ارائه می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: مجموع سرمایه‌گذاری انجام‌شده در ساخت اقامتگاه سعدی توسط مجمع خیرین، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری و خیرین حدود ۳۵ میلیارد تومان بوده و ارزش روز این مجموعه بیش از ۷۰ میلیارد تومان برآورد می‌شود. همچنین، ارزش تقریبی اقامتگاه ناهید نیز حدود ۵۰ میلیارد تومان است.

اسامی خیرین مشارکت‌کننده در پروژه: کاظم نصیری، ابراهیم نصیری، عبدالحسین غلامی، عباس‌علی جمشید، علی‌اصغر چهره‌عالم، مسعود تعصب، سید محمدرضا هاشمی، کریم رستگار، محمدرضا ملک‌سعیدی، پروفسور محمد جمشیدی، مرحومه ناهید پوراکبر، نیکو پوراکبر، ژیلا پوراکبر، شکوه پوراکبر، عذرا تاج‌دانی، فرخ‌لقا فروتن ترکمانی، سارا رستگار، ناز عربی‌زاده و بدرالملوک جعفریان.

لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=58031

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم آونگ پرس منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.