0

رتبه اول فارس در هویت‌گذاری دام سبک / ارتقای جایگاه تولید گوشت مرغ و عسل در کشور

  • کد خبر : 58052
  • 18 اردیبهشت 1404 - 0:07
رتبه اول فارس در هویت‌گذاری دام سبک / ارتقای جایگاه تولید گوشت مرغ و عسل در کشور
استان فارس با ثبت هویت بیش از ۷.۵ میلیون رأس دام سبک، در جایگاه نخست کشوری قرار دارد. همچنین این استان در سال گذشته موفق به کسب رتبه‌های برتر در تولید گوشت مرغ، عسل، گوشت قرمز و شیر شده است.

به گزارش آونگ پرس،  عبدالمجید رنجبر، معاون بهبود تولیدات دامی این سازمان در آیین افتتاح نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت دام، طیور، دامپزشکی، تجهیزات و صنایع وابسته گفت: فارس با هویت‌گذاری ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار رأس دام سبک، در این حوزه رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به ارتقای جایگاه استان در تولید گوشت مرغ افزود: فارس که پیش از این در رتبه ششم کشوری قرار داشت، سال گذشته به رتبه چهارم تولید گوشت مرغ در کشور صعود کرد.

رنجبر همچنین از تولید بیش از ۱۲ هزار تن عسل، معادل ۱۰ درصد تولید کل کشور، و تولید بالغ بر ۷۰ هزار تن گوشت قرمز معادل ۸.۷ درصد تولید ملی خبر داد؛ موفقیت‌هایی که فارس را در جایگاه سوم کشوری در این دو بخش قرار داده است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی فارس در ادامه گفت: این استان با تولید بیش از ۹۳۷ هزار تن شیر، معادل ۶.۷ درصد تولید کشور، در جایگاه چهارم قرار دارد.

رنجبر در پایان خاطرنشان کرد: فارس با تولید بیش از یک میلیون تن انواع محصولات دامی پروتئینی و تأمین ۴.۷ درصد امنیت غذایی کشور، موفق به کسب رتبه چهارم ملی در این حوزه شده است.

این آیین با حضور حسین مهربان، رئیس مرکز اصلاح نژاد دام و بهبود تولیدات دامی کشور، و علی کاظمی، معاون این مرکز برگزار شد.

لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=58052

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم آونگ پرس منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.