به گزارش آونگ پرس، جعفرپور افزود: «این مجموعه ارزشمند توسط آقای علینقی سلاحی، فرزند مرحوم محمدهادی سلاحی که از ناظمان و دبیران شاخص این دبیرستان بوده، به کتابخانه ملی منطقه جنوب اهدا شده است. مرحوم سلاحی نقش مهمی در توسعه فرهنگی این مدرسه، از جمله راهاندازی کتابخانه داخلی آن، داشته است.»
به گفتهی جعفرپور، اسناد اهدایی شامل دفاتر دخلوخرج، دفاتر ثبت نمرات دانشآموزان، وظایف مفتش مدرسه، و مجموعهای از کتب درسی همچون جواهرالصرف، قوۀ فکر، آیین تربیت، آیین خرد، دستور املاء و خلاصه تاریخ عالم است. وی همچنین از وجود قطعاتی از عکسهای قدیمی کارکنان و دانشآموزان مدرسه در سالهای آغازین تأسیس آن خبر داد.
او ادامه داد: «در کنار این آثار، نسخههایی نفیس از مرامنامه و نظام اساسی اتحادیه دانشپژوهان ایران، رساله آدابالمشق از میرعمادالحسنی، کتابهایی از آموزشگاه انگلیسی بدیع شیراز و مجموعهای از کتب ادعیه و اذکار که توسط چاپخانههای قدیمی محمدی، مصطفوی و سعادت منتشر شدهاند، در این مجموعه دیده میشود. همچنین، برخی صفحات از نشریات قدیمی شیراز مانند تختجمشید، عدل و گلستان نیز از دیگر منابع ارزشمند اهدایی است.»
جعفرپور خاطرنشان کرد: «دبیرستان ملی نمازی نخستینبار در سال ۱۲۹۲ شمسی توسط زندهیاد حاج محمدحسین نمازی، از خیرین و فرهنگدوستان شیراز، در قالب یک مدرسه چهارکلاسه خیریه تأسیس شد و بعدها گسترش یافت.»
او با تأکید بر اهمیت حفظ اینگونه میراثها گفت: «مرکز اسناد و کتابخانه ملی منطقه جنوب کشور با هدف صیانت، سازماندهی و فراهمسازی دسترسی عمومی به میراث مکتوب، از همه ایرانیان فرهنگدوست و ایراندوست دعوت میکند در حفظ و انتقال این گنجینههای تاریخی مشارکت داشته باشند.»