به گزارش آونگ پرس ، مجتبی دهقانپور با اشاره به تنوع اقلیم و گستردگی باغات انگور در استان، اظهار کرد: انگور یاقوتی فارس بهعنوان نخستین محصول نوبرانه، از اوایل خردادماه وارد بازار میشود و روند برداشت تا اواخر مهرماه ادامه دارد.
وی افزود: در حال حاضر، بیش از ۲۲ هزار و ۶۵۰ هکتار از باغات دیم و بالغ بر ۲۴ هزار هکتار از باغات آبی استان به کشت انگور اختصاص دارد.
دهقانپور شهرستانهای کوار، فیروزآباد و بوانات را دارای بالاترین میزان تولید انگور در استان اعلام کرد و گفت: بیشترین سطح باغهای دیم نیز بهترتیب در شهرستانهای سپیدان، ممسنی و داراب واقع شدهاند.
وی با اشاره به تنوع ارقام انگور تولیدی در فارس، عنوان کرد: ریشبابا، رطبی، عسکری، بیدانه، کشمشی و یاقوتی از مهمترین ارقام تولیدی در استان هستند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با بیان اینکه بخشی از تولیدات این استان به بازارهای بینالمللی نیز راه مییابد، افزود: انگور فارس علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی صادر میشود.
دهقانپور در پایان از برگزاری جشنواره انگور در شهریورماه در شهرستان شیراز خبر داد و گفت: این رویداد با مشارکت بخش خصوصی و همکاری سازمان جهاد کشاورزی، ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استانداری فارس، فرمانداری شیراز و اتحادیه باغداران برگزار خواهد شد.