به گزارش آونگ پرس، جاوید عباسی بیان کرد: از ابتدای سال جاری شاهد افزایش جمعیت و طغیان ملخ های مراکشی در بستر و حاشیه دریاچه پریشان شهرستان کازرون و ملخ های شکم بادمجانی در شهرستان آباده بودیم.
به گفته مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس؛ عملیات مبارزه با این ملخ ها از ابتدای فروردین ماه در شهرستان کازرون شروع شد و اواسط خرداد ماه در شهرستان آباده به پایان رسید.
عباسی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری در سطحی معادل ۳۳ هزار و ۶۰۰ هکتار مبارزه با این آفت انجام شده است که عمده مبارزه مربوط به ملخ مراکشی در سطح ۳۲ هزار و ۶۰۰ هکتار از مزارع شهرستان کازرون بوده است.
وی افزود: مبارزه با ملخ شکم بادمجانی نیز در سطح هزار هکتار از مزارع شهرستان آباده انجام شد.
عباسی با اشاره به اینکه طی سال گذشته و امسال بیشترین سطح مبارزه با ملخ بومی در کشور مربوط به استان فارس بوده است، تصریح کرد: خوشبختانه با اقدامات موثر انجام شده، خسارتی از طرف این آفت به مزارع و باغات استان فارس وارد نشده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه سطح مبارزه با ملخ مراکشی در سطح استان فارس نیز نسبت به سال گذشته ۱۴ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: در طول این سه سال، سطح مبارزه و جمعیت ملخ خصوصا ملخ مراکشی در استان فارس روند افزایشی داشته است.
عباسی اظهار کرد: از جمله اقداماتی که در مبارزه با ملخ بومی در این استان انجام شده شامل تامین و تجهیز ادوات و سمپاش، تهیه سموم و سمپاشی مناطق آلوده با استفاده از امکانات و کارکنان بخش دولتی بوده است.
وی افزود: با توجه به پیش بینی احتمال مبارزه با این آفت در سال آینده، باید برنامه ریزی لازم برای تامین و تخصیص اعتبارات مورد نیاز انجام شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به کشاورزان توصیه کرد: با پایش مزارع و باغات خود در صورت مشاهده جمعیت های ملخ، مراتب را در اسرع وقت به مراکز جهاد کشاورزی اطلاع دهند.