آونگ پرس ، دکتر محمدهاشم هاشم پور گفت: تعدادی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد در چند سال گذشته، با استفاده از دادههای پایگاه استنادی اسکوپوس، پایگاه دادهای را با عنوان ” Updated science-wide author databases of standardized citation indicators ” راه اندازی کرده اند که شاخصی به نام شاخص استنادی مرکب را محاسبه میکند.
این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: شاخص استنادی مرکب که پژوهشگران دانشگاه استنفورد در مقاله سال ۲۰۱۶ خود معرفی و محاسبه کرده اند، مجموعهای از چند شاخص استنادی مجزا و مبتنی بر تعداد استنادات دریافتی مقالات پژوهشگران، جایگاههای نویسندگی آنها (الگوی هم نویسندگی) و شاخص H است که پژوهشگران پر استناد ۲ درصد برتر جهان را معرفی میکند و در کشور ما به عنوان فهرست دانشگاه استنفورد شناخته میشود.
هاشم پور افزود: تازهترین بروزرسانی این پایگاه داده که دامنه پوشش آن از سال ۱۹۶۰ تا ۲۰۲۱ میلادی است، فهرست نویسندگان پراستناد را بر اساس شاخص استنادی مرکب، در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی در بر میگیرد.
به گفته وی، در زمان حاضر ۳۷ عضو هیات علمی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در فهرست پر استناد ۲ درصد برتر جهان قرار دارند که با احتساب اعضای هیات علمی بازنشسته، پژوهشگران آزاد و پژوهشگرانی که در گذشته با این دانشگاه همکاری داشته اند، میتوان گفت ۴۴ پژوهشگر از این دانشگاه در فهرست جهانی یاد شده قرار دارند.
۳۷ پزشک شیرازی در فهرست برترینهای پراستناد جهان
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از قرارگیری نام ۳۷ عضو هیات علمی این دانشگاه در فهرست پژوهشگران پر استناد ۲ درصد برتر جهان، خبر داد.
لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=20970