آونگ پرس ، موسی پژوهان عصر ۲۵مرداد در نشست خبری شورای اجرایی شهر دوستدار کودک با اشاره به ظرفیت های استان مرکزی در این راستا، گفت: استان مرکزی در کنار صنعتی بودن می تواند فعالیت های فرهنگی گسترده ای را در حوزه های مختلف انجام دهد.
مدیر پروژههای شهر دوستدار کودک وزارت کشور با بیان اینکه ۱۲ شهر کشور به عنوان شهر پایلوت دوستدار کودک معرفی شدند، افزود: این پروژه ملی از سال ۹۷ آغاز شده و در شهرهای مختلف در حال اجرا است و با همکاری یونیسف در ایران به عنوان شهر پایلوت دوستدار کودک معرفی شدهاند.
وی با بیان اینکه شهر اراک دو سال است که این مهم را آغاز کرده است، ادامه داد: کودکان در نظام مدیریت شهری به عنوان نسل آینده ساز از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند و امیدواریم با برنامه ریزی و سیاست گذاری نظام مدیریت شهری و مطالبه گری و تبدیل به گفتمان کردن شهر دوستدار کودک از طریق اصحاب رسانه این موضوع برای همیشه تبدیل به یک مطالبه عمومی برای خانواه ها از کاندیداهای شورای شهر شود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه یکی از محور کار کاندیداها شورای شهر داشتن برنامه برای کودکان است، ادامه داد: برنامه ریزی برای فعالیت در حوزه کودک به ویژه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی، همت و انگیزه مدیران محلی را می طلبد و باید با همکاری رسانه ها این را به یک فرهنگ عمومی تبدیل کرد.
پژوهان اضافه کرد: ما در مدیریت شهری و برنامه ریزی های کلان هر چقدر برای کودکان هزینه کنیم، برای آینده شهر و سالمندان و همچنین برای خود کودکان که جوانان و نوجوانان آینده هستند سرمایه گذاری کرده ایم چرا که فرهنگ بالا، جامعه ای متمدن را می سازد.
مدیر پروژههای شهر دوستدار کودک وزارت کشور با بیان اینکه این شهرها در این مدت به عنوان شهر پایلوت و شهر اصفهان به عنوان کاندید شهر دوستدار کودک معرفی شدهاست، ادامه داد: سه هزار شهر دوستدار کودک در شبکه جهانی شهرهای دوستدار کودک یونیسف وجود دارد که این شهرها در حوزههای مختلف تعاملاتی با یکدیگر دارند و هیچ شهری از کشور ایران عضو این شبکه جهانی نیست.