به گزارش آونگ پرس ، محمدرضا هاجری عضو شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: همایش رواق یک فرصت است تا تمامی افراد توانمند در عرصه های ملی و جهانی در این زمینه به صورت مسابقه به صحنه آورده شوند و از ظرفیت آنها در این حوزه استفاده مطلوب صورت گیرد
وی در ادامه نسبت به پیشنهادات خود در مورد برگزاری این فراخوان به چند نیاز ضروری و کاربردی که می توان به بهتر اجرا شدن آن موجب شود و بازخورد بهتری داشته باشد بدین شرح اشاره نمود:
۲۰ تا ۳۰ طرح و پیشنهاد کاربردی با قابلیت اجرا با بستههای حمایتی و تشویقی به مسابقه گذاشته شود تا بتواند سیاستهای کلی معماری و شهرسازی در عمل به حرکت درآورده و به طراحان جوایز ویژه اهدا گردد.
۲۰ تا ۳۰ طرحهای ملی و جهانی برای نصب یا ساخت در میادین شهر به مسابقه گذاشته شود و ارائه کنندگان طرحها بصورت ویژه مورد تشویق قرار گیرند ، نماد و طرحهایی مانند آرامگاه حافظ ، سعدی ، دروازه قرآن ، میدان آزادی و امثالهم .
طرحی به مسابقه گذاشته شود که تمامی ساختمانهای شهرداری و دولتی و به ویژه شهرداری مرکزی با الگوی معماری / اسلامی بازآفرینی / اصلاح و عملیاتی شود .
طرحهایی به مسابقه گذاشته شود تا ۱۷۰ محله شیراز بتوانند از زیباییهای بصری برخوردار باشند ، میبایست روی زیبایی صورت و سیرت شهر بصورت متوازن کار کرد.
هاجری تصریح کرد :چنانچه اینگونه جلسات و همایشها یک چنین دستاوردهایی برای شهر داشته باشد ، میتواند اعتماد و اطمینان به ادامه کار سالیانه داشت
وی ادامه داد معماری اسلامی — ایرانی به شهرها روح و هویت میبخشد ، لازم است غفلتها و فرصت سوزیها جبران شود تا دلبستگی و همبستگی مردم به شهرهای محل زندگی ارتقاء و تعالی پیدا نماید .
هاجری ادامه داد: لازم است بعنوان پیش مقدمه بمنظور پاسداری از فرهنگ / زبان و ادب فارسی، تمامی واژه های بیگانه در حوزه معماری اسلامی — ایرانی شناسایی و تبدیل به لغت فارسی شده ، با تهیه جزوه ای در اختیار تمامی شرکت کنندگان در همایش رواق قرار گیرد .