به گزارش آونگ پرس ، این نشست با حضور کارشناسان محیط زیست فارس، منابع طبیعی، شهرداری شیراز، دانشگاه شیراز، سازمان تحقیقات کشاورزی فارس و سازمان جهاد کشاورزی فارس ترتیب یافت.
در این جلسه آیین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک مورد بررسی قرار گرفت و به وظایف دستگاههای اجرایی اشاره شد. همچنین بمنظور حفاظت از آلودگی و تخریب خاک، برگزاری وبینارهای، تهیه بروشورهای آموزشی و استفاده از سازمانهای مردم نهاد پیشنهاد شد.
در این نشست مقرر شد وبینار آلودگی خاک توسط کارشناس اداره کل محیط زیست فارس و وبینار تخریب خاک توسط اساتید دانشگاه شیراز یا مرکز تحقیقات کشاورزی فارس تا پایان مهرماه اجرا شود.
کارشناسان حفاظت محیط زیست دراین نشست عنوان داشتند: خاک عنصر اصلی حیات بشر و مهد تداوم زندگی است که همانند دیگر عناصر محیط زیست نیازمند حفاظت و حراست همه جانبه به منظور بهره مندی از زیستگاهی همیشگی و سالم است. خاک یکی از اصلی ترین عناصر محیط زیست و لازمه حیات است، چراکه بقای زیست بشر در گرو بهره مندی از خاک سالم و غنی است، به همین دلیل بدون خاک سالم ادامه زندگی ممکن نیست و ۹۵ درصد غذای انسان از زمین تأمین می شود.
همچنین در ادامه این نشست کارشناسان محیط زیست بر لزوم بهره گیری از تحقیقات دانشگاهی در حفظ خاک به عنوان ذخیره گاه اصلی غذای انسان تاکید کردند و یاد آور شدند: اهمیت خاک در تامین غذای سالم و از طرفی محیط زیستی پاک و به دور از هرگونه آلودگی بوده و در حقیقت خاک بستر زندگی بشر است که در کنار عنصر مهم آب شروط لازم زیست را فراهم کرده اند و بدون این عناصر مهم امکان تداوم زندگی وجود نخواهد داشت.