به گزارش آونگ پرس، «محمدهاشم هاشمپور» گفت: این مخترعان برگزیده، از کنشگران حوزه فناوری سلامت در شرکتها و هسته های فناور مستقر در مرکزنوآوری دانشگاه هستند.
او افزود: موفقیت مخترعان دانشگاه در «دره سیلیکون آمریکا» در رقابت با نزدیک به ۲۲۰ اختراع و در مسابقات ژنو سوئیس در رویارویی با بیش از ۶۰۰ اختراع، که در هر دو رویداد شرکتکنندگانی از ۴۰ کشور جهان حضور داشتند، سبب افتخار دانشگاه در عرصه بینالمللی اختراعات است.
مدیر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز اعلام کرد: در مسابقات آمریکا، مهندس «سید احمد رضا احمدی»، دکتر «محمد رضا کریمی»، دکتر «یاسمین قهرمانی» و «هلن عماد» با طرح «کیت ترومای دندانپزشکی برای ترمیم دندان» به نشان طلا و با طرح «دستگاه تشخیص سرطان سینه بدون استفاده از اشعه» به نشان نقره دست یافتند.
«حسین پارسایی» افزود: در مسابقات «ژنو سوئیس» نیز این گروه با طرح «دوربین داخل دهانی با قابلیت پردازش تصویرUV LED» و طرح «کیت ترومای دندانپزشکی برای ترمیم دندان»، موفق به کسب دو نشان طلا و همچنین گروه دیگری از دانشگاه به نام «ویتاموشن» با اختراع «دستگاه فیزیوتراپی پورتابل و هوشمند مبتنی بر تحلیل سیگنال الکترومایوگرام » موفق به کسب یک نشان طلا شدند.
او از «زینب بهمن پوری»، «مصطفی باقری»، «مرتضی فرخ نیا»، «فرناز زارع»، م «نسترن مزارعی» و «علیرضا نخستین» به عنوان اعضای گروه «ویتاموشن» که برای دانشگاه در این مسابقات افتخار آفریدند نیز، نام برد.