به گزارش آونگ پرس ،روح الله شجاعیان، افزود: در افق جمعیتی، با احداث واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی مسکن و همچنین تداوم پروژه هایی که بخش خصوصی و تعاونی ها پیش می برند، جمعیتی بیش از ۴۰۰ هزار نفر برای صدرا پیش بینی می شود.
رییس شورای اسلامی شهر صدرا مستند به ماده ۵ قانون شهرهای جدید، گفت: ماده ۵ قانون شهرهای جدید تصریح دارد که «کلیه وزارتخانهها، نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات وشرکتهای دولتی و سایر شرکتها و مؤسساتی که شمول قانون برآنها مستلزم ذکر نام است، مکلفند ضمن همکاری در ایجاد شهر جدید به گونهای برنامهریزی و اقدام به تأمین اعتبار کنند که متناسب با پیشرفت عملیات احداث و اسکان شهر جدید، خدمات مورد نیاز براساس تعرفههای شهرهای مشابه به شهر جدید نیز ارائه گردد.»
وی تاکید کرد: در تفسیر ساده از این قانون در خصوص شهرهای مشابه، وقتی ما خدمات پلیس را در شهرستان مرودشت با صدرا مقایسه می کنیم، اولین موضوع که با آن روبرو می شویم استقرار فرماندهی نیروی انتظامی است که باید جزء اولویتهای صدرا قرار گیرد.
رییس شورای اسلامی شهر صدرا با بیان اینکه به طور طبیعی سکونت جمعیت بالا امکان وقوع جرم را افزایش می دهد، تأکید کرد: نیازمند این هستیم که با توجه به تأکید قانون، استقرار فرماندهی انتظامی در صدرا حتما جزء اولویتها قرار گیرد.
شجاعیان افزود: از صحن شورا و از زبان شهروندان صدرا خطاب به مسئولان می گوییم شهر صدرا با دو کلانتری، یک پلیس راهور و چند نیرو با زحمت اداره می شود. حق و حقوق شهروندی اقتضا می کند از لحاظ نیروی انسانی و مبانی لجستیکی این شهر ارتقا پیدا کند.
وی با بیان اینکه صدرا دیگر شهر جدیدی نیست و سی سال از عمر آن می گذرد، گفت: صدرا با گذشت سی سال به آن بلوغی رسیده که نیازمند است هرچه زودتر نواقص این شهر تکمیل گردد و ما ساختار های هدفمند، صحیح و خوبی در راستای خدمت به شهروندان داشته باشیم.