به گزارش آونگ پرس، نشست هماندیشی مدیریت شهری شیراز با یاوران شورای اسلامی شهر در محلههای منطقه ۷ با حضور محمدحسن اسدی، شهردار کلانشهر شیراز، و سید ابراهیم حسینی، رئیس شورای اسلامی شهر برگزار شد؛ نشستی که در آن تأکید اصلی بر ارتقای سطح مشارکت محلی، تحقق محلهمحوری، و مردمیسازی خدمات شهری بود.
شهردار شیراز در این نشست، جلب رضایت شهروندان را مهمترین هدف مجموعه مدیریت شهری دانست و گفت: «برای تحقق این هدف، ارتباط مستقیم با مردم در محلهها و بهرهمندی از نظرات یاوران شورا یکی از رویکردهای اصلی ماست.» اسدی با اشاره به اینکه جلسات با معتمدین محلی به رصد نیازهای واقعی و دریافت پیشنهادهای کاربردی کمک میکند، از تلاش شهرداری برای اجرای پروژههای عمرانی در سطح محلهها سخن گفت.
به گفته وی، شهرداری شیراز ۳ درصد از بودجه عمرانی خود را به محرومیتزدایی و ۳ درصد دیگر را به طرحهای محلهمحور و مسجد محور اختصاص داده است. اسدی این تخصیص بودجه را نشانهای از تعهد شهرداری به پاسخگویی به مطالبات ساکنان مناطق کمتر برخوردار توصیف کرد.
او در ادامه به برخی پروژههای عمرانی شاخص در آغاز سال جاری اشاره کرد و افزود: «در سال جدید چند پروژه ترافیکی و خدمات شهری به بهرهبرداری رسیده و در روزهای پایانی سال گذشته نیز زیرگذر گویم به عنوان یکی از ابرپروژههای شهری افتتاح شد.» اسدی ضمن تأکید بر تلاش شبانهروزی کارکنان شهرداری، سرعت در اجرای پروژهها را از ویژگیهای متمایز مدیریت شهری دانست.
وی همچنین رویکرد شهرداری در ارائه خدمات را مبتنی بر عدالت عنوان کرد و گفت: «برای ما تفاوتی میان شماشهرداریل یا جنوب شهر وجود ندارد؛ اما طبیعتاً نقاط محرومتر به توجه بیشتری نیاز دارند.» شهردار شیراز مشارکت شهروندان و یاوران شورا را یکی از عوامل شتابدهنده به توسعه شهری معرفی کرد و خواستار تقویت همکاری بین دستگاهی برای پاسخ به مطالبات مردم شد.
در ادامه نشست، سید ابراهیم حسینی رئیس شورای شهر شیراز، با اشاره به نقش تأثیرگذار یاوران شورای اسلامی، آنان را «طلایهداران مردمیسازی خدمات» خواند. او پیگیری مستمر مطالبات شهروندان و تبدیل چالشهای محلی به فرصتهای توسعهای را از مهمترین دستاوردهای این گروه دانست.
حسینی در بخشی از سخنان خود، با اشاره به سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، بر لزوم الگوگیری از سیره ایشان تأکید کرد و گفت: «هر کجا که هستیم باید مایه افتخار برای مکتب اهلبیت باشیم. یاوران شورا با عملکرد خود، در عمل این الگو را تحقق بخشیدهاند.»
او در پایان شیراز را بهواسطه مدیریت جهادی و علمی حاکم بر آن، نمونهای موفق از تلفیق حکمت اهلبیت با کارآمدی مدیریت شهری دانست و تأکید کرد این مدل میتواند برای دیگر کلانشهرهای کشور نیز راهگشا باشد.