به گزارش آونگ پرس ، مجید حسنیمقدم اظهار کرد: این مرکز با قابلیتهای مطرحشده، از جمله پایش سرمایهگذاری، اطلاعات فنی محصولات به تفکیک شهرستانها، رصد و مدیریت مصرف سوخت ماشینآلات کشاورزی و بهینهسازی نهادهها، گام مهمی در شفافسازی و ارتقای کشاورزی هوشمند برداشته است.
وی افزود: ما اطمینان داریم این الگوی موفق در استان فارس، قابلیت تعمیم به سایر استانهای کشور را دارد.
این مقام مسئول به بازدید از سه شهرستان مرودشت، پاسارگاد و زرقان با هدف بررسی وضعیت اجرای طرح الگوی کشت به عنوان برنامه تولید بهینه در کشور، اشاره کرد و گفت: ما شاهد همکاری مثبت بخش تحقیقات، اجرا و همراهی کشاورزان در پیشبرد این طرح بودیم و خوشبختانه استان فارس در اجرای این طرح پیشرو است.
به گفته وی؛ طبق قانون، مسئولیت اجرای الگوی کشت بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و به همین منظور، سفرهای استانی متعددی برای بررسی میدانی، تعامل با کارشناسان، مدیران و کشاورزان برنامهریزی شده است.
مشاور معاون امور زراعت با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع آب و نهادههای کشاورزی، خاطرنشان کرد: برنامه الگوی کشت از سالهای گذشته آغاز شده، اما در سه سال اخیر با جدیت بیشتری پیگیری میشود و بازدیدهای اخیر در استان فارس نشاندهنده روند مثبت و تلاش همکاران ما در این زمینه است.
او تصریح کرد: در شرایط کنونی که با محدودیت منابع آبی مواجه هستیم، برنامهریزی صحیح و استفاده بهینه از منابع، ضرورتی انکارناپذیر است.
این مقام مسئول اظهار امیدواری کرد؛ با تداوم این روند، گامهای مؤثری در راستای امنیت غذایی کشور، افزایش درآمد کشاورزان و اشتغالزایی برداشته شود.
حسنی مقدم از زحمات دستاندرکاران اجرای طرح الگوی کشت تقدیر و اظهار کرد: با گسترش چنین اقداماتی، کشاورزی کشور هرچه بیشتر به سمت پایداری و بهرهوری هوشمند حرکت کند.