به گزارش آونگ پرس، زارعیان معاون مشتریان خانگی و سرپرست اداره کل ارتباطات این شرکت در این گفتوگو با نگاهی واقعبینانه گفت: «در گذشته، اپراتورها برای پایداری شبکه از دو راهکار مهم استفاده میکردند؛ در مراکز پرظرفیت از موتورهای دیزل و در سایتهای آنتندهی از باتریهای پشتیبان. این زیرساختها تا حدود زیادی مانع از قطعی ارتباط در مواقع اضطراری میشدند.»
او افزود: «امروزه نیز همچنان بهترین راهحل، تجهیز کامل تجهیزات مخابراتی به منابع تغذیه پشتیبان است. البته با توجه به توسعه گسترده شبکه و افزایش تعداد سایتها، تأمین این تجهیزات نیازمند سرمایهگذاری و حمایت بیشتر است.»
معاون مشتریان خانگی و سرپرست اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات، با تأکید بر اهمیت همکاری گفت: «در برخی نقاط، باتریها تنها یک تا دو ساعت توان تأمین برق دارند و اگر قطعی برق بیشتر از این زمان باشد، خدمات دچار اختلال میشوند. اما با برنامهریزی و حمایتهای لازم، این چالشها قابل رفع هستند.»
دکتر زارعیان با نگاهی به آینده تصریح کرد: «توسعه پایدار ارتباطات نیازمند نگاه حمایتی به اپراتورهاست؛ چه از نظر تعرفهگذاری و چه در زمینه تأمین تجهیزات. خوشبختانه این موضوع بهخوبی از سوی مسئولان در حال بررسی است و امید میرود با برنامهریزیهای دقیق، کیفیت ارتباطات در سراسر کشور ارتقا یابد.»