به گزارش آونگ پرس، محمدرضا کریمی معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه با بیان اینکه بین سواد سلامت و سبک زندگی سلامت محور آنها، ارتباط معناداری وجود دارد، بیان کرد: رسانهها بی تردید به دلیل در دسترس بودن و تاثیرگذاری بر جامعه، نقش مهمی در افزایش سواد سلامت مردم و آموزش خود مراقبتی ایفا میکنند.
رییس گروه آموزش و ارتقا سلامت معاونت بهداشت تولید رسانه سلامت محور را را به عنوان ابزار قدرتمند اطلاع رسانی در اکثر کشورها دانست و گفت: رسانه یک منبع مهم برای انتقال پیام سلامت به همه مردم و بخشی از رسالت رسانه ها، آگاهی بخشی عمومی و بالا بردن کیفیت سلامت زندگی در شهروندان است.
بهنام لشگرآرا با بیان اینکه همه ما باید ورود به عصر دیجیتال را در زندگی بپذیریم، به معرفی انواع روشهای تولید محتوای چند رسانهای پرداخت و اصول کلیدی تولید محتوا را با مورد تبادل نظر و بررسی قرار داد.
او ادامه داد: تولید و طراحی رسانه با توجه به قابلیتهای بی نظیری که دارد، میتواند به عنوان یک مکانیسم ارتباطی، نقش مهمی را در زمینه سلامت ایفا کرده و همواره در معرفی تازهترین رویدادها و نوآوریها در حوزه سلامت و پزشکی، تولید اطلاعات سلامت، سبک زندگی نقش مهمی ایفا کند.
در ادامه این نشست، محمدرضا زارعی کارشناس روابط عمومی معاونت بهداشت به معرفی و بررسی ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی در تولید محتوا پرداخت.
به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
کارگاه اموزشی طراحی و تولید رسانه ویژه کارشناسان آموزش و ارتقا سلامت برگزار شد
به همت واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه و به منظور ارتقا و توانمندسازی در طراحی و تولید رسانه، کارگاه یک روزه ویژه کارشناسان آموزش و ارتقای سلامت شهرستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=8410