0

افتتاح دو طرح صنایع تبدیلی و غذایی، مقارن با هفته جهاد کشاورزی در مرودشت

  • کد خبر : 13966
  • 26 خرداد 1402 - 19:29
افتتاح دو طرح صنایع تبدیلی و غذایی، مقارن با هفته جهاد کشاورزی در مرودشت
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر مهار تورم و افزایش تولید، دو طرح تولیدی مواد غذایی، در شهرستان مرودشت به بهره برداری رسید.

آونگ پرس ، به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، منصور امیریان اظهار کرد: این دو طرح در زمینه تولید کنسرو قارچ، خیار شور، شوریجات و ترشیجات، با عنوان محصولات غذایی مهر و همچنین ، تولید انواع مربا و شربت، با عنوان محصولات غذایی لامیا، در شهرک صنعتی فتح آباد مرودشت به بهره برداری رسیدند.
او بیان کرد: در این دو طرح ۲۹۱۰۰۰ میلیون ریال هزینه گردیده است که ۹۸۰۰۰ میلیون ریال از طریق ارائه تسهیلات، و ما بقی توسط مجریان، هزینه شده است و در ضمن، ظرفیت تولید سالانه ۱۶۰۰ تن، می باشد.
امیریان با بیان اینکه این دو طرح در مساحت ۵۱۳۶ متر مربع اجرا گردیده است افزود: در این دو طرح برای ۲۵ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۵ نفر به طور غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
وی افزود: با افتتاح این دو طرح، تعداد واحدهای فعال صنایع تبدیلی تحت پوشش مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان، به ۱۱۹ واحد، با ظرفیت تولید اسمی ۸۷۵ هزار تن و ظرفیت جذب مواد خام ۱۳۶ هزار تن رسید و در حال حاضر برای تعداد۱۳۵ واحد مجوز تاسیس صادر شده است.
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: شهرستان مرودشت در تولید رب گوجه فرنگی مقام اول را در استان دارد و بیش از ۵۰ درصد رب گوجه فرنگی تولید شده در استان، متعلق به این شهرستان می باشد. و در ادامه به چهار واحد تولید مواد غذایی مجهز به دستگاه اسپتیک در شهرستان اشاره کردند و از مراحل پایانی ساخت دستگاه اسپتیک در شهرستان خبر دادند.
دستگاه اسپتیک جهت استریلیزه کردن رب گوجه فرنگی استفاده می شود و در حال حاضر از کشور ایتالیا وارد می گردد.

لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=13966

مطالب مرتبط

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم آونگ پرس منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.