1
مشاور وزیر و رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در کنگره نان کامل و فرآورده های غلات:

ضرورت تقویت آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف نان کامل

  • کد خبر : 53439
  • 12 دی 1403 - 16:37
ضرورت تقویت آگاهی عمومی نسبت به اهمیت مصرف نان کامل
مشاور وزیر بهداشت و رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در کنگره نان کامل و فرآورده های غلات، ثمربخشی اینگونه رویدادهای علمی را نیازمند ایجاد آگاهی در جامعه نسبت به اهمیت مصرف نان کامل دانست.

به گزارش آونگ پرس، «حسن امامی رضوی» در کنگره نان کامل و فرآورده های غلات که از ابتدای صبح امروز، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال برگزاری است، با تقدیر از برگزارکنندگان این رویداد علمی گفت: از دانشگاه های نسل چهارم و پنجم انتظار می رود که با شناسایی دغدغه ها و چالش های مردم، برای رفع آنها پیگیر و پاسخگو باشند.

او امنیت غذایی را زیربنای دیگر ابعاد امنیت دانست و افزود: امنیت غذایی به معنای دسترسی همه اقشار مردم جامعه به غذای سالم، کافی و مطلوب است که در این زمینه لازم است بر اقشار آسیب پذیر و کم برخوردار، تمرکز بیشتری صورت گیرد.

دکتر امامی رضوی در بخش دیگری از صحبت های خود به سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی کشور اشاره کرد که بهبود کیفیت نان، همچنین آرد کامل و سبوسدار، در این سند مورد توجه قرار گرفته است.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، نان را برکت سفره مردم دانست که حرمت آن، در فرهنگ ایرانی از گذشته مورد توجه بوده و در فرمایشات ائمه دینی نیز بر آن تاکید شده است.

او همچنین توجه به اهمیت مصرف نان و حبوبات در برنامه غذایی را از جمله مسایل مورد تاکید در اسناد بین المللی و سازمان جهانی بهداشت عنوان کرد و گفت: در فرهنگ ایرانی و در برنامه غذایی ایرانیان،مصرف نان از میزان بالایی برخوردار است و بر همین اساس، توجه به سلامت آن اهمیت ویژه ای دارد.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با اشاره به تشکیل شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور با حضور نمایندگان دستگاه های مختلف و به ریاست رئیس جمهور، از جمله محورهای مورد بررسی در این شورا را سلامت نان مصرفی مردم برشمرد.

به گفته این مقام مسوول، برنامه بهبود کیفیت نان و آرد، در سال ۱۴۰۱، در سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه نیز به تصویب رسیده است.

او دستیابی به اهداف مرتبط با سلامت نان را نیازمند تعامل و مشارکت دوسویه مردم و دستگاه های متولی دانست و گفت: در مبحث سلامت نان، باید به نحوی در جامعه مطالبه گری ایجاد شود که شاهد توسعه راه اندازی کارخانه ها و مراکز عرضه نان سالم و کامل باشیم.

امامی رضوی از فعالیت ۷۷ کارخانه تولید آرد کامل در کشور خبر داد و افزود: ثمربخشی اهداف اینگونه رویدادهای علمی، نیازمند آگاهی و ایجاد تقاضا در سطح جامعه است و مردم باید از اهمیت نان کامل و نقش آن در سلامت آگاهی یابند که در این زمینه باید به موضوعایت نظیر قیمت مناسب و کیفیت مطلوب نیز توجه شود.

مشاور وزیر بهداشت و رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور اضافه کرد: ذائقه مردم یه یکباره تغییر نمی کند و در این زمینه لازم است به تدریج، برنامه ریزی شده و گام برداشت.

کنگره ملی نان کامل و فرآورده های غلات، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، صبح امروز، دوازدهم دی، با حضور مسوولان، دست اندرکاران و علاقه مندان این حوزه آغاز شده و تا فردا، سیزدهم دی، در مجتمع ولایت ادامه دارد.

لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=53439

مطالب مرتبط

14دی
تاکید مسوولان فارس بر اهمیت مصرف نان کامل در سبد غذایی خانواده ها
آغاز به کار کنگره ملی «نان کامل و فرآورده های غلات» در شیراز؛

تاکید مسوولان فارس بر اهمیت مصرف نان کامل در سبد غذایی خانواده ها

12دی
نان در فرهنگ ایرانی مقدس است
مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز:

نان در فرهنگ ایرانی مقدس است

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم آونگ پرس منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.