به گزارش آونگ پرس، مسعود گودرزی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، روز دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ در حاشیه بازدید از چندین واحد صنعتی و تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی و شهرک صنعتی شیراز، با اشاره به پایداری فعالیت تولیدکنندگان در شرایط دشوار، اظهار کرد: با وجود مشکلاتی چون ناترازی انرژی، بسیاری از واحدها با انگیزه بالا مشغول تولید هستند و در مسیر توسعه گام برمیدارند.
وی محدودیت در تخصیص ارز و زمانبر بودن فرآیند دریافت آن را از چالشهای اصلی واحدهای صنعتی برشمرد و گفت: چنانچه ارز متناسب با ظرفیت تولید به این واحدها تخصیص یابد، شاهد رونق بیشتر تولید و رشد اقتصادی استان خواهیم بود.
گودرزی تأکید کرد: تدابیر لازم برای افزایش سهم تخصیص ارز و کاهش زمان انتظار در صف تخصیص اتخاذ خواهد شد و این موضوع در سطوح ملی نیز با حضور مسئولان وزارتخانه بررسی خواهد شد.
وی با بیان اینکه برخی واحدهای اقتصادی استان در وضعیت مناسبی قرار دارند، افزود: رسالت مدیریت اقتصادی استان حمایت از تمامی واحدهای صنعتی در مسیر تحقق شعار «سرمایهگذاری برای تولید» است.
برگزاری جلسات رفع موانع تولید در محل کارخانهها
در ادامه این بازدید، حمیدرضا ایزدی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت فارس نیز با اشاره به بررسی میدانی مشکلات واحدهای صنعتی، گفت: برگزاری جلسات رفع موانع تولید در محل کارخانهها اقدامی مؤثر در جهت شناسایی دقیق چالشها و زمینهسازی برای افزایش تولید، ارتقای کیفیت و توسعه صادرات است.
ایزدی افزود: تحقق شعار سال از طریق حمایت از واحدهای تولیدی، ایجاد زیرساختهای مناسب برای سرمایهگذاری پایدار و شناسایی موانع تولید در دستور کار جدی قرار دارد.
وی با اشاره به اقدامات حمایتی در حوزه تولید، اظهار کرد: رفع چالشهای پیش روی تولیدکنندگان، زمینهساز تحول اقتصادی، ارتقای تولید ملی و جذب سرمایهگذاریهای کلان خواهد بود.
در این بازدید که با حضور مسعود گودرزی معاون اقتصادی استاندار فارس، حمیدرضا ایزدی مدیرکل صمت فارس، سعید مصفا مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز، قیومی معاون شرکت شهرکهای صنعتی فارس، و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی، سرمایهگذاران و فعالان اقتصادی برگزار شد، از واحدهای زیر بازدید شد، شهرک صنعتی خصوصی شیراز، واحد شیراز خودرو (تولیدکننده کامیونت)، انبارهای گمرک در منطقه ویژه اقتصادی، شرکت فاتح صنعت (طراحی و ساخت تجهیزات صنایع نفت، گاز و پتروشیمی)، طرح توسعه پاسارگاد ماشین (تولید ماشینآلات راهسازی و معدنی)، گروه صنعتی آرشام خودرو (تولید کامیون، سواری، کمباین و تراکتور)، واحد افزار کیمیا (تولید قطعات صنعتی)، در جریان این بازدیدها، ضمن بررسی ظرفیتها و مشکلات واحدها، تصمیمات لازم برای رفع موانع تولید اتخاذ شد.