در سومین روز از هفته پژوهش و در همایش استانی تجلیل از برگزیدگان چهارمین دوره جشنواره ملی علمی پژوهشی گفت: تربیت یک فرآیند است که در حوزههای مختلف اتفاق میافتاد لذا پژوهشسراهای دانشآموزی یکی از مکانهای تربیتی است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس اظهار کرد: افضل بودن یک ساعت تفکر از ۷۰ سال عبادت نشان از اهمیت تحصیل علم در آموزه های دینی ما دارد و از طرفی آثار به جای مانده از ایران باستان گویای اهمیت علم در نزد ما ایرانیان است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب اولین توصیه رهبر معظم انقلاب اسلامی علمآموزی است هرچند شتاب علمی ایران ۱۱ برابر دنیاست و رتبه ۱۶ را در جهان داریم اما همچنان برای رسیدن به قله باید تلاش کنیم.
عسکری تصریح کرد: معتقدم پشتیبان یک دانشآموز موفق خانوادهای تلاشگر و مادری ساعی قرار دارد البته این نافی نقش مدرسه نیست که آن هم جای سپاس و تقدیر دارد.
وی ادامه داد: با توجه با استقرار دبیرخانه ادبی در شیراز تلاش داریم جشنواره نوروز را با حضور کشورهای مختلف در شیراز برگزار کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: یکی از زیر نظامهای سند تحول بنیادین، تحقیق و پژوهش است لذا استان فارس با دارا بودن بیشترین پژوهشسرا در این حوزه شاخص است.
وی ادامه داد: تربیت یک فرآیند است که در حوزههای مختلف اتفاق میافتاد لذا پژوهشسراهای دانشآموزی یکی از مکانهای تربیتی است.
عسکری با تقدیر از همه دست اندرکاران حوزه پژوهش و پژوهشسراها، اظهار کرد: تعدادی از مادران که نقش پررنگی در هدایت فرزندانشان به سمت کارهای پژوهشی داشتهاند به زیارت امام رضا علیهالسلام اعزام خواهند شد.
وی افزود: استان فارس رتبه اول کشوری در حوزه پژوهش را از آن خود کرده است لذا قدردان تلاشهای دانشآموزان استان و همه دست اندرکاران حوزه پژوهشی هستیم.
بر این اساس در مراسم تجلیل از پژوهشگران دانشآموز استان فارس از ۶۹ دانشآموز پژوهشگر ناحیه سه شیراز از پژوهشسراهای خدادوست و اسدی و از سید عبدالصمد موسوی مدیر آموزش و پرورش ناحیه سه شیراز به عنوان مدیر برتر در عرصه پژوهش قدردانی شد.
آموزش و پرورش ناحیه سه شیراز در این جشنواره مقام اول را در شهر شیراز و مقام چهارم را در بین ۵۹ منطقه آموزش و پرورش استان فارس به خود اختصاص داد.
گفتنی است نمایشگاه دستسازههای علمی پژوهشی دانشآموزان ناحیه سه شیراز نیز در محل جهاد دانشگاهی برگزار شده است.