به گزارش آونگ پرس، سمیه سلیمی با بیان اینکه ارزش محموله های انجیر صادر شده حدود ۸۳۸ هزار دلار برآورد می شود، اظهار کرد: میزان کل انجیر صادراتی ایران از مبادی گمرکی کشور در طول بهار امسال ۱۴۱۹ تن به ارزش چهار میلیون و ۲۵۲ هزار دلار اعلام شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه بر اساس آمار ها در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۹ هزار تن انجیر به ارزشی بالغ بر ۵۶ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده است، اظهار کرد: انجیر تولیدی شهرستان استهبان سهم حدود ۹۰ درصدی از صادرات این محصول را به خود اختصاص داده است.
سلیمی با اذعان به اینکه انجیر استهبان، یکی از ۶ محصول ثبت شده در نظام میراثی کشاورزی با اهمیت جهانی در ایران است، ابراز کرد: حدود ۷۵ درصد از انجیر خشک این شهرستان به کشورهای چین، هنگ کنک، ویتنام، هند، مالزی، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر و مابقی در داخل کشور مصرف می شود.
وی با اشاره به سطح حدود ۲۶ هزار هکتاری انجیرستان های شهرستان استهبان بیان کرد: برای سال جاری تولید ۱۸ هزار تن انجیر خشک در این شهرستان برآورد شده است که ظرفیت مناسبی برای سرمایه گذاری در این زمینه فراهم است.
سرپرست مدیریت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با یادآوری وجود دو زنجیره ارزش تولید انجیر، سه واحد فرآوری و ۱۰واحد بسته بندی انجیر به صورت کارگاهی و کارخانه ای در شهرستان استهبان، افزود: وجود این توانمندی ها بستری مناسب برای صادرات انجیر است.
سمیه سلیمی خبر داد:
رونق صادرات انجیر از گمرکات فارس
جهاد کشاورزی استان فارس از رونق صادرات انجیر از گمرکات این استان نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: در سه ماه نخست سال جاری 279 تن انجیر از گمرکات استان فارس صادر شده است که بیش از چهار برابر مجموع کل صادرات سال گذشته است.
لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=48932