2

دنیای بهتر برای دانش آموزان با توسعه ی فرهنگ و هنر؛ (بخش سوم)

  • کد خبر : 49985
  • 17 مهر 1403 - 8:15
دنیای بهتر برای دانش آموزان با توسعه ی فرهنگ و هنر؛  (بخش سوم)
فرهنگ و هنر را تبدیل به محملی برای برقراری گفتگو و تقویت دوستی و احترام بین دانش آموزان کشورهای مسلمان کنیم.
تقویت هویت اسلامی و ملی از طریق هنر و قطعا تأثیرات عمیق و مثبتی بر جامعه خواهد داشت.
یکی از مزیت‌های آن ترویج ارزش‌ها و اصول اسلامی است. هنرهای تجسمی، خطاطی، خوشنویسی و معماری اسلامی و…… به ترویج ارزش‌های اخلاقی و معنوی کمک می‌کنند. این هنرها می‌توانند مفاهیم عمیق اسلامی را به تصویر بکشند و درک بهتری از دین را به جامعه ارائه دهند. همچنین شعر و نثر اسلامی هنرهای آوایی و تجسمی و…. نیز با تأکید بر آموزه‌های دینی، می‌تواند حس تعلق به هویت اسلامی را تقویت کند.
برگزاری مراسم‌های فرهنگی، مذهبی و جشن‌ها که ریشه در تاریخ و فرهنگ ملی و اسلامی دارند، می‌تواند باعث تقویت هویت ملی و مذهبی شود. این مراسم‌ها احساس تعلق به یک فرهنگ دینی را در افراد ایجاد می‌کنند.
رخدادهای فرهنگی هنری گروهی  می‌تواند افراد با پیشینه‌های مختلف و از نقاط گوناگون را گرد هم آورد و حس همبستگی اجتماعی را تقویت کند البته به تبادل فرهنگی و اجتماعی کمک کند.
جشنواره های فرهنگ هنری با استفاده از تکنیک‌ها و مضامین جدید می‌توانند هویت اسلامی و ملی را به شیوه‌ای نوین معرفی کنند و این خلاقیت ها می‌تواند موجب جذب نسل جوان‌تر شود. ترکیب عناصر فرهنگی مختلف نیز می‌تواند منجر به خلق آثار جدیدی شود که هویت ملی و اسلامی را به شیوه‌ای تازه معرفی می‌کند.
قبلا هم گفته شد که هنر و فرهنگ می‌توانند به عنوان ابزاری برای معرفی هویت ملی و اسلامی به سایر ملت‌ها عمل کنند. این دیالوگ فرهنگی می‌تواند منجر به درک متقابل و کاهش تعصبات شود و البته شرکت در نمایشگاه‌ها، فستیوال‌ها و رویدادهای بین‌المللی می‌تواند فرصتی برای معرفی فرهنگ و هنر اسلامی فراهم آورد.
جشنواره های دانش آموزی  می‌تواند نسل جدید را با ارزش‌ها، تاریخ و سنت‌های اسلامی آشنا کند و  برگزاری کارگاه‌های هنری که بر روی تکنیک‌ها و مضامین اسلامی تمرکز دارند، می‌تواند به تقویت هویا ملی و اسلامی کمک کند.
تقویت هویت اسلامی و ملی از طریق هنر و فرهنگ نه تنها به حفظ تاریخ و سنت‌ها کمک می‌کند، بلکه به ایجاد یک جامعه متعهد، خلاق و همبسته منجر می‌شود. این فرآیند نیازمند همکاری همه‌جانبه نهادهای دولتی، هنرمندان و جامعه است تا بتوان از ظرفیت‌های بالقوه فرهنگ و هنر بهره‌برداری کرد.
لینک کوتاه : https://avangpress.ir/?p=49985

مطالب مرتبط

05آبان
مهمترین موضوع پدافند غیر عامل درمدارس مقابله با جنگ شناختی است
مدیر کل آموزش و پرورش فارس در آیین استانی گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل درمدارس استان تاکید کرد:

مهمترین موضوع پدافند غیر عامل درمدارس مقابله با جنگ شناختی است

02آبان
تربیت تک ساحتی برای دانش آموزان آسیب زاست
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در جمع مدیران مدارس سمپاد فارس تاکید کرد:

تربیت تک ساحتی برای دانش آموزان آسیب زاست

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم آونگ پرس منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.